Halka dizisinin ikinci tanıtımı yayınlandı! Aksiyon dolu bir dizi geliyor

Trt1'in iddialı yeni dizisi Halka'nın 2. tanıtımı yayınlandı. Çekimleri dün hızıyla devam eden Halka dizisinin 2. tanıtımı yayınlandı. Aksiyon dolu bir dizi olacağı anlaşılan Halka dizisi herkesi iyice meraklandırdı. İşte Halka dizisinin 2. tanıtımı...

Halka dizisinin ikinci tanıtımı yayınlandı! Aksiyon dolu bir dizi geliyor
Yayın Tarihi: 20.12.2018 11:42:00

TRT'de yayınlanacak iddialı Halka dizisinin yapımcılığını Es Film üstleniyor. Geçtiğimiz günlerde ilk bölüm çekimleri tamamlanan Halka dizisinin ikinci tanıtımı yayınlandı.

Başrollerini Hazal Subaşı, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Serkan Çayoğlu’nun paylaştığı Halka dizisinin kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Sermiyan Midyat ve Nazan Kesal gibi usta isimler de yer alıyor.

Adını simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden alan Halka dizisi, Kaan ve Cihangir adlı iki gencin intikâm hikayesini etkileyici bir dille ekranlara taşıyacak.

Halka 2. tanıtımda hikayeyle ilgili daha detaylı sahneler görmek izleyenleri bir hayli heyecanlandırdı.

Halka 2. tanıtımda Serkan Çayoğlu'nun canlandırdığı Cihangir ve Kaan Yıldırım'ın hayat verdiği Kaan karakterinin uyumunu çok beğenen izleyiciler, bunun dizi için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu düşünüyor.



Öte yandan Halka 2. tanıtımda dikkatleri üzerine çeken bir diğer isimde usta oyuncu Nazan Kesal...


Son olarak Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde boy gösteren Kesal, entrikacı ve para düşkünü bir kadına Fazilet'e hayat vermişti.

Fakat Halka dizisinde bambaşka bir karakterle izleyenleri karşısına çıkacak olan Nazan Kesal büyük ters köşe yapacak.

Halka dizisinde Hümeyra karakterine hayat verecek olan Kesal, dizide erkekler dünyasında yetişmiş, güçlü bir iş kadınını canlandıracak.

Halka 2. tanıtımda da bunun mesajını veren Nazan Kesal'ın nefes kesici performansı merakla bekleniyor.

Henüz yayın günü ve saati belli olmayan Halka dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Halka 2. tanıtım herkesi iyice meraklandırdı.

İşte Halka 2. tanıtım:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR