Halka dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Bomba gibi bir dizi geliyor

Trt1'in iddialı yeni dizisi Halka'nın ilk fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde ilk bölümünün çekimleri tamamlanan Halka dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Oldukça farklı gözüken Halka dizisi izleyenleri bir hayli heyecanlandırdı. İşte Halka dizisinin ilk fragmanı...

Halka dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Bomba gibi bir dizi geliyor
Yayın Tarihi: 15.12.2018 00:30:00

TRT'de yayınlanacak iddialı Halka dizisinin yapımcılığını Es Film üstleniyor. Geçtiğimiz günlerde ilk bölüm çekimleri tamamlanan Halka dizisinin bu akşam ilk fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Hazal Subaşı, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Serkan Çayoğlu’nun paylaştığı Halka dizisinin kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Sermiyan Midyat ve Nazan Kesal gibi usta isimler de yer alıyor.

Adını simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden alan Halka dizisi, Kaan ve Cihangir adlı iki gencin intikâm hikayesini etkileyici bir dille ekranlara taşıyacak.

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu Halka dizisinin ilk bölüm çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. 


Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Halka dizisinin ilk fragmanını oldukça dikkat çekici bulan izleyiciler Halka dizisinin çok farklı olacağını düşünüyor.

Henüz yayın günü ve saati belli olmayan Halka dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Halka dizisinin ilk fragmanı heyecanı iyice katladı.

İşte Halka dizisinin ilk fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR