Halka final mi yapacak Halka bitiyor mu

Halka final mi yapıyor. Halka bitecek mi? Netflix, Blutv kıyasıya rekabet içinde olduğu Halka dizisi ekranlara veda mı edecek. Halka akıbeti merak ediliyor.

Halka final mi yapacak Halka bitiyor mu
Yayın Tarihi: 29.04.2019 14:11:00

TRT 1 ekranlarının sevilen, iddialı dizisi Halk bitiyor mu? Halka dizisi Erken final yapıp izleyiciye veda mı edecek? Halka dizisi neden bitiyor, neden final yapacak? Halka dizisi kaçıncı bölümüyle final yapıyor? TRT 1'in sevilen dizisi Halka, erken final yapma kararı aldı! Hande Erçel'in de oynadığı sevilen dizi Halka, reytingler yüzünden mi final yapma kararı aldı? Halka dizisiyle ilgili tüm detayları bu haberimizde sizler için hazırladık...

Halka dizisi her hafta Salı günleri yeni bölümleriyle TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyordu. Sevilen dizinin erken final yapma kararı aldığı öğrenildi. Halka dizisinin izleyicileri bu kararı üzüntüyle karşılarken, bu kararın arkasında son haftalarda git gide düşen reytingler olduğu öğrenildi. Halka dizisi son haftalarda büyük bir reyting kaybı yaşamıştı. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuna karşın yeterli ilgiyi göremeyen ve beklentiyi karşılayamayan Halka dizisi 20. bölümüyle Erken Final yapacak.


HALKA DİZİSİ ERKEN FİNAL YAPMA KARARI ALDI PEKİ NEDEN?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve iddialı dizisi Halka, güçlü oyuncu kadrosuyla iyi bir başlangıç yapmasına karşın son haftalarda reyting listelerinde istediği sonuçları alamadı. Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Serkan Çayoğlu gibi isimleri kadrosunda barındıran Halka dizisi bu düşüşe daha fazla dayanamadı ve 20. bölümüyle erken final yapma kararı aldı. İzleyici, Halka dizisinin ilk bölümlerine nazaran son bölümlerine yeterli ilgiyi göstermedi. Halka dizisinin senaryosu da ilk bölümlerdeki heyecanını kaybetti. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın dizileri de Salı günleri Halka dizisini adeta bozguna uğrattılar. 

Halka dizisi sonuç olarak 20. bölümüyle son kez TRT 1 ekranlarında olacak ve Final yapacak. 30 Nisan Salı günü son kez izleyicisiyle buluşacak Halka dizisi böylece bitiyor olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR