Halkbank 18 yaş üzeri için yeni duyuru yaptı: 15 bin 500 TL ödeme verileceği duyuruldu

Halkbank 18 yaş üzeri için yeni duyuru yaptı: 15 bin 500 TL ödeme verileceği duyuruldu

Halkbank 18 yaş üzeri için yeni duyuru yaptı: 15 bin 500 TL ödeme verileceği duyuruldu
Yayın Tarihi: 3.10.2023 12:18:00

Halkbank üzerinden başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında özellikle banka müşterisi olan vatandaşların 18 yaş üzerinde olması durumunda internet üzerinden 15.500 TL ödeme verileceği açıklandı. Halkbank kamu Bankası olmasından dolayı vatandaşların tercih etmiş olduğu bankaların başında gelirken ve yine kamu bankasının vermiş olduğu avantajlar ile birlikte vatandaşlara düşük faiz oranları ile kredi imkanı sağlamaktadır. Halkbank üzerinden sizlerde 18 yaş üzerinde olup nakit kredi kullanmak istiyorsanız Kredi puanınızın sıfır olması durumunda bile 15.500 TL'ye kadar ödeme alabilir ve bu ödemeleri 36 ay vadeye kadar bölebilirsiniz.

Halkbank başlatmış olduğu bu kredilerle ilgili aynı zamanda kişilerin gelir durumuna bakarak da onay vereceğini açıkladı. sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyorsanız son işyerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olmanız banka tarafından istenmektedir. emekli olan vatandaşlar ise Halkbank üzerinden kredi kullanmak istiyorlarsa emekli maaşlarına Bu banka üzerinden alması veya maaş taşıma işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor. emekli maaşı alan vatandaşlar aynı zamanda ihtiyaç kredisi başvurusu yaparken daha yüksek limitlerde de kredi ödemelerinden faydalanabiliyor.

Halkbank tarafından başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara en yakın banka şubesi üzerinden işlemler gerçekleştirilir veya bankanın internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak da Kredi ödemelerinizi alabilirsiniz. Halkbank 15500 TL kredi ödemelerinde 12 ay vade 36 ay vade ve 24 ay vadeli Kredi ödeme paketleri sizlere sunar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR