Halkbank, 18 Yaşından Büyük Herkese 100.000 TL Geri Ödemesiz Nakit Desteği Sunuyor!

Halkbank, 18 Yaşından Büyük Herkese 100.000 TL Geri Ödemesiz Nakit Desteği Sunuyor!

Halkbank, 18 Yaşından Büyük Herkese 100.000 TL Geri Ödemesiz Nakit Desteği Sunuyor!
Yayın Tarihi: 11.06.2023 18:43:00

Halkbank, Türkiye'de faaliyet gösteren bir kamu bankası olarak Esnaf ve Sanatkarlar için çeşitli destek paketleri sunarak ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Bu destekler, devlet tarafından oluşturulan programlar kapsamında sağlanan kaynakların bir bölümünün Halkbank tarafından hak sahiplerine dağıtılmasıyla gerçekleşmektedir.

Halkbank, usta girişimcilerin ve genç girişimcilerin desteklenmesi amacıyla faizsiz kredi kampanyaları düzenlemektedir.

Halkbank Usta Girişimci Esnaf ve Sanatkarlara Faizsiz Kredi Kampanyası

Halkbank, usta girişimci kanunu kapsamında, en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olan ve en geç 1 yıl içinde işletme kuran kişilere faizsiz kredi imkanı sunmaktadır. Ustalık belgesi sahibi olan girişimciler, Halkbank'a başvurarak bu kampanyadan yüzde 100 faiz indiriminden faydalanabilirler. Faizsiz şekilde kullanılan kredi, sadece ana paranın uzun vadeli geri ödemesi şeklinde destek sağlamaktadır. Daha önce başka bir hibe veya faizsiz kredi desteğinden yararlanmış olan kişiler bu krediden faydalanamamaktadır.

Halkbank Genç Girişimci Esnaf ve Sanatkarlara Faizsiz Kredi Kampanyası

KOSGEB tarafından verilen uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlamış ve 30 yaşını geçmemiş kişiler, Halkbank tarafından sunulan faizsiz krediden faydalanabilirler. Bu kampanya kapsamında, 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlanmaktadır. Genç girişimciler, eğitimlerini tamamladıktan sonra projelerini hazırlayarak Halkbank şubelerine başvuruda bulunabilirler.

Projeleri başvuruya uygun olan kişiler, bu faizsiz krediden faydalanabilirler. KOSGEB tarafından belirlenen kriterleri sağlayan genç girişimcilere hibe ve çeşitli faizsiz destekler de sunulmaktadır. Daha önce bu desteklerden yararlanmış olan kişiler ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından sağlanan faizsiz destekli krediden faydalanmış olanlar bu avantajdan yararlanamamaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR