Halkbank 50 bin TL ödeme vereceğini duyurdu! Bu saatten sonra başvuru kabul ediliyor

Halkbank 50 bin TL ödeme vereceğini duyurdu! Bu saatten sonra başvuru kabul ediliyor

Halkbank 50 bin TL ödeme vereceğini duyurdu! Bu saatten sonra başvuru kabul ediliyor
Yayın Tarihi: 23.06.2023 22:24:00

Halkbank, hesap sahiplerine yönelik yeni bir kampanya başlattı! Bu kampanya kapsamında 36 ay vadeli, 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli kredi seçenekleri sunulacak ve düşük faiz oranlarıyla kredi ödemeleri gerçekleştirilecektir. Halkbank, 50.000 TL ve üzeri kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara, 3 ay ertelemeli kredi imkanı sağlayacağını duyurdu.

Halkbank, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan emekli vatandaşlara da avantajlar sunuyor. Emekli maaş hesabı Halkbank'ta olanlar, ihtiyaç kredisi, borç kapatma kredisi ve emekli promosyonundan yararlanabilecek. Kampanyalarıyla adından söz ettiren Halkbank, uygun faiz oranlarıyla vatandaşlara kredi imkanı sağlamaya devam edecektir.

Halkbank, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyurularla kredi başvurularını kolaylaştırmaktadır. Banka hesabı olan ve internet bankacılığı şifresine sahip olan vatandaşlar, kredi başvurularını 7/24 gerçekleştirebilirler. Halkbank, başvuruları değerlendirerek 5 dakika içinde sonuçlandıracaktır.

Emekli olan ve emekli maaşını Halkbank üzerinden alan vatandaşlar, kredi almak istediklerinde şubelere gitmeden hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilirler. Halkbank Mobil uygulamasını kullanmak için banka şifresi oluşturmanız yeterlidir. Sigortalı olarak çalışan emekli vatandaşların son 6 aydır sigortalı olarak çalışmış olmaları da banka tarafından istenen bir şarttır. Halkbank, düşük faiz oranlarıyla müşterilerine ihtiyaç kredisi vermeye devam edecek ve özellikle kendi banka müşterilerine ayrıcalıklar sunacaktır. Hesap sahipleri, Halkbank üzerinden kolaylıkla kredi kullanabilecek ve nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayabilecekler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR