Halkbank Aynı Gün Herkese 50 Bin TL Kredi Kampanyası

Halkbank aynı gün herkese 50.000 TL kredi kampanyası başlattı. Bu kredilerde uygun faiz oranları ile aynı gün içinde ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Halkbank ihtiyaç kredisi olarak verilen bu kredilerde 50.000 TL kredi başvurusu yaparsanız 60 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturabilirsiniz.

Halkbank Aynı Gün Herkese 50 Bin TL Kredi Kampanyası
Yayın Tarihi: 26.02.2020 23:06:00

Halkbank aynı gün herkese 50.000 TL kredi kampanyası başlattı. Bu kredilerde uygun faiz oranları ile aynı gün içinde ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Halkbank ihtiyaç kredisi olarak verilen bu kredilerde 50.000 TL kredi başvurusu yaparsanız 60 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturabilirsiniz. Şimdi sizlere bu kredinin başvuru şartları ve faiz oranları hakkında bilgiler vermek istiyoruz.
Halkbank ülkemizde kamu bankası olarak hizmet veren ve krediler için ilk tercih edilen bankalar arasında gösterilen bir banka kurumudur.

Banka olarak kredi ve kredi kartı hariç tüm bankacılık işlemlerinizde sizlere kolay işlemler sağlamaktadır. Ülkemizde son yıllarda paraya ihtiyacı olan kişilerin tercih ettikleri para bulma yöntemi krediler olmuştur. Sizde bankalardan kredi başvurusu yapmak istiyorsanız bir araştırma yapmalı ve size uygun krediyi bulmalısınız. Halkbank 2020 yılı girdikten sonra sürekli olarak kredi başvuruları için kampanyalar yapmaktadır. Kişilerin uygun faizlerle kredi alabilmeleri için yapılan bu kampanyalar banka müşterisi olan veya banka müşterisi olmayanlar için iyi bir fırsat olmuştur. Sizde eğer nakit sıkıntınız varsa ve banka şartlarına uygunsanız aynı gün içinde kimlikle ve evraklarınızla kredinizi kullanabilirsiniz. Sizlere şimdi Halkbank ihtiyaç kredisi nasıl alınır ve bu kredilerin şartları nelerdir bu konu hakkında bilgiler verelim.

Halkbank Kredi Başvurusu İçin Şartlar Nedir?


Halkbank diğer bankalara baktığımız zaman daha sert kredi onayı veren ve daha çok evrak isteyen bir bankadır. Bu bankadan gelir belgesiz sadece kimlikle kredi kullanacaksanız bu bankadan maaş almanız gerekiyor. Bu bankadan maaş alan müşteriler ayrıca internet üzerinden 15.000 TL’ye kadar online kredi kullanabilir.
Yazımızın da konusu olan aynı gün içinde 50.000 TL kredi alacak kişiler ise ilk olarak kredi notunun iyi olması gerekiyor. Kredi notu iyi olan ve kredi sicilinde sıkıntı olmayan kişiler 6 aylık aynı iş yerinde çalıştıklarını ispatlarsa bu krediyi alabilirler. İhtiyaç kredisi haricinde bu bankadan alacağınız taşıt kredisi ve konut kredisi içinde sizlere aynı şartlar sunulacaktır. Bu şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, bankalarda bir gecikmeniz yoksa, kredi başvurusu için bankalarda icralık durumunuz bulunmuyorsa Halkbank üzerinden evraklarınız ile kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Halkbank 50.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Halkbank üzerinden 50.000 TL kredi başvurusu yapacak olan kişiler eğer aynı gün kredi kullanmak istiyorlarsa banka şubelerine giderek bu işlemleri yapmaları gerekiyor. Bu bankanın internet üzerinden ve SMS ile de kredi başvuruları yapıldığını söyleyebiliriz. Ama bu krediler tamamen sizin kredi sicilinize etki edecek başvurular olacaktır. Bu yüzden size en yakın banka şubesine evraklar ile giderek başvurunuzu bırakabilirsiniz. Bankanın istediği evraklar şu şekildedir.
  • Kişinin kimlik fotokopisi
  • Kredi başvuru formu
  • Gelir belgesi
  • İkametgâh belgesi
Bu evraklar ile banka şubesine gidip onay alırsanız aynı gün içinde kredinizi kullanabilirsiniz. Şimdi sizlere Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranları ve ödeme planı hakkında bilgiler verelim.
Halkbank Hızlı Kredi Faiz Oranları ve Ödeme Tablosu
Halkbank üzerinden banka müşterileri ve banka müşterisi olmayanlar ayrı faiz oranları ile kredi alacaklardır. Halkbank aynı gün 50.000 TL kredi kampanyası için şu anda %1.07 faiz oranı ile işlem yapılmaktadır. Bu faiz oranına göre kredi ödemeleri şu şekildedir.
 
Kredi TutarıAylık VadeAylık Gelir
5.000 TL60 Ay120 TL
10.000 TL60 Ay240 TL
20.000 TL60 Ay480 TL
30.000 TL60 Ay720 TL
40.000 TL60 Ay960 TL
50.000 TL60 Ay1.200 TL

Eğer kredi almaya karar verişeniz www.halkbank.com.tr adresinden güncel faiz oranlarını öğrenmenizi tavsiye ediyoruz.  Faiz oranları günlük olarak değişebilir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR