Halkbank, Banka Hesabı Olanlara 11 Gün İçinde Kimlik Numarasından Ödeme Yapacak!

Halkbank, Banka Hesabı Olanlara 11 Gün İçinde Kimlik Numarasından Ödeme Yapacak!

Halkbank, Banka Hesabı Olanlara 11 Gün İçinde Kimlik Numarasından Ödeme Yapacak!
Yayın Tarihi: 19.06.2023 23:16:00

Halkbank, kamu bankası olarak işlem yapan vatandaşlar için başlattığı yeni kampanyada banka hesabı olan kişilere 11 haneli kimlik numarası üzerinden hızlı ödeme imkanı sunmaktadır. Bu ödemelerle birlikte ihtiyaç kredisi kullanma imkanı da verilmektedir.

Banka hesabınızın Halkbank'ta olması durumunda, 11 haneli kimlik numaranız üzerinden yapılacak sorgulama ile hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Halkbank, emekli olan kişilerden sigortalı olarak çalışan vatandaşlara kadar geniş bir kesimi destek kredisi ödemeleriyle desteklemektedir. İhtiyaç kredisi başvurusunu banka şubeleri veya mobil uygulamalar üzerinden gerçekleştirebilir ve istediğiniz zaman kredi kullanabilirsiniz.

Halkbank, emekli maaşını kendi bankasından alan vatandaşlara da bu kredi kampanyalarına katılma imkanı sunmaktadır ve emekli olanlara destek kredisi olarak 50.000 TL ödeme yapmaktadır.

Banka hesabınızın Halkbank'ta olması durumunda, şubelere gitmeden başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalarda 50.000 TL'ye kadar kullanacağınız kredinin ödemeleri 11 gün içinde hesabınıza yatırılmaktadır. Gelir belgesi olmadan da internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ödemeleri alabilirsiniz.

Halkbank'ın İhtiyaç Kredisi kampanyasına başvurmak isteyen vatandaşlar, nakit ihtiyaçları olduğunda şubelere giderek aynı gün içinde hizmet alabilir, onaylanan kredileri kullanabilir ve bu kredilerle birlikte hemen aynı gün içinde destek ödemelerinden faydalanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR