Halkbank duyuru yaptı! emeklilere 3000 tl ödeme gece yapılacak!

Halkbank duyuru yaptı! emeklilere 3000 tl ödeme gece yapılacak!

Halkbank duyuru yaptı! emeklilere 3000 tl ödeme gece yapılacak!
Yayın Tarihi: 25.09.2023 23:23:00

Halkbank, SGK emeklilerine yönelik özel bir kampanya ile 3.000 TL nakit yardım sunuyor. Bu kampanya, 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek ve emeklilere karşılıksız olarak 3.000 TL nakit destek sağlayacak. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin "KATIL" yazarak belirtilen SMS adresine göndermeleri yeterlidir.

Halkbank, emekli maaşını bu bankadan alan veya ilk defa Halkbank'tan maaş alacak müşteriler için bu özel kampanyayı düzenlemiştir. Kampanya kapsamında, emekli müşteriler Paraf veya Parafly bireysel kredi kartları ile yapacakları alışverişlerde toplamda 3.000 TL ParafPara kazanma fırsatına sahiptirler. Kampanyanın detayları ve başvuru süreci ise şu şekildedir:

  • Kampanya, 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren ilk defa Halkbank'tan emekli maaşı alacak veya maaşını Halkbank'a aktaracak olan emekliler için geçerlidir.
  • Kampanya süresi 1 Temmuz 2023 ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasındadır.
  • Katılmak isteyen emekliler, Paraf Mobil Uygulaması üzerinden veya "KATIL" yazarak 3404'e SMS göndererek başvurabilirler. SMS gönderme işlemi ücretsizdir ve kayıtlı cep telefonu numarasından yapılmalıdır.
  • Kampanya, Paraf veya Parafly bireysel kredi kartı sahipleri için geçerlidir.
  • Katılımcılar, aylık 5.000 TL ve üzeri alışveriş yaparak 500 TL, toplamda ise 3.000 TL ParafPara kazanabilirler. Ancak bir müşteri kampanya boyunca asıl ve ek kartlarıyla birlikte en fazla 3.000 TL ParafPara kazanabilir.
  • Kazanılan ParafParalar, işlem yapılan işyerinin POS üzerinden gün sonu işlemi gerçekleştirmesi ve banka sistemine ulaşmasının ardından bir sonraki gün hesaba yatırılacaktır.
  • ParafParalar, kampanya süresi boyunca istenilen yerde harcanabilir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için emekli müşterilerin Paraf kredi kartına sahip olmaları gerekmektedir. Halkcard, Paraf Debit, ParafGenç, Parafree, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ ve Paraf Business kartlar kampanyaya dahil değildir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR