Halkbank hesabı olanlar dikkat! 8 gün içinde ödeme olacak!

Halkbank hesabı olanlar dikkat! 8 gün içinde ödeme olacak!

Halkbank hesabı olanlar dikkat! 8 gün içinde ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 30.07.2023 09:34:00

Halkbank, müşterilerine özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı! Eğer Halkbank hesabınız veya bankamatik kartınız varsa, bu avantajlı kampanyadan 8 gün içerisinde başvurarak faydalanabilirsiniz. Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile birlikte, nakit ihtiyacınızı karşılamak için hızlı ve pratik bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kampanya kapsamında sunulan ihtiyaç kredisi, düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile dikkat çekiyor. Başvurularınızı banka şartlarına uygun bir şekilde gerçekleştirdiğinizde, 36 ay vadeye kadar nakit kredi imkanından faydalanabilirsiniz. Gelir belgesi gerektirmeden kullanabileceğiniz bu kredi kampanyasına bireysel müşteri olmanız yeterlidir. Onaylanan krediler hemen aynı gün içinde hesabınıza yatırılarak kullanıma hazır hale gelir.

Emekli olan ve son işyerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışan vatandaşlar, bu kampanyadan faydalanarak diğer bankadaki ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarını kapatabilirler. Halkbank hesabınızın olması durumunda daha yüksek limitlerde kredi alma imkanı sağlanırken, emekli vatandaşlar kendi bankalarından maaş almaları halinde ayrıcalıklı fırsatlardan yararlanabilirler.

Başvurunuzu Halkbank'ın mobil uygulaması üzerinden veya şubelerine giderek kolayca gerçekleştirebilirsiniz. 5 dakika içerisinde kredi başvuru sonucunuzu öğrenebilir ve onaylanan kredinizi aynı gün içinde hesabınıza aktararak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR