Halkbank hesabı olanlar dikkat! Ödeme gelirleri ile ilgili duyuru!

Halkbank hesabı olanlar dikkat! Ödeme gelirleri ile ilgili duyuru!

Halkbank hesabı olanlar dikkat! Ödeme gelirleri ile ilgili duyuru!
Yayın Tarihi: 30.09.2023 11:00:00

Halkbank, nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için cazip bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, kendi bankalarından bankamatik hesabı olan kişilere 33.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verileceği açıklanmıştır. Halkbank, kamu bankası olarak emekli vatandaşlar arasında tercih edilen bir banka olurken, nakit kredi kullanmak isteyen herkese uygun faiz oranları ve hızlı işlem süreci sunmayı hedefliyor. Kredi ödemeleri aynı gün içinde müşterilere ulaştırılacaktır.

Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler için en yakın şube üzerinden başvurularını hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler. Kredi başvuruları 5 dakika içinde sonuçlanır ve onaylanan kredi tutarı hemen müşteri hesaplarına yatırılarak kullanıma sunulur.

Halkbank'ın bu ihtiyaç kredisi kampanyası, başvuru şartlarına uygun olan vatandaşlara 3 ay erteleme seçeneği ile 50.000 TL'ye kadar kredi fırsatı sunuyor. Kredi başvurusunu internet bankacılığı uygulaması üzerinden de kolayca yapabilirsiniz.

Halkbank, emekli maaşı hesabı üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen emekli vatandaşlara düşük faizli kredi seçenekleri sunar. Emekli maaş müşterisi olan vatandaşlar, Halkbank'tan uygun koşullarla kredi alabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR