Halkbank Müdürü Talimat Verdi! 5000 TL Üzerindeki Kredilerde Gelir Belgesi İstenmeyecek! Son Dakika

Halkbank üzerinden işlem yapacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeler verileceği açıklandı. İşte detaylar...

Halkbank Müdürü Talimat Verdi! 5000 TL Üzerindeki Kredilerde Gelir Belgesi İstenmeyecek! Son Dakika
Yayın Tarihi: 5.09.2023 09:00:00

Halkbank yaptığı yeni kampanya ile birlikte nakit kredi almak isteyenlere hemen ödeme vereceğini açıkladı. Halkbank tarafından yapılan bu yeni kampanyada nakit kredi almak isteyen herkes, başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda artık gelir belgesiz olarak da kredi kullanabilecek. Bilindiği gibi, Halkbank'ın kamu bankası olmasından dolayı vatandaşların kredi başvurularında 5000 TL'ye kadar olan kredilerde belge istemiyordu. Yapılan yeni açıklama ile birlikte, Halkbank'ın verdiği mini kredi olan 5000 TL haricinde de artık gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz.

HALKBANK KREDİ BAŞVURUSU ŞARTLARI NELERDİR? BAŞVURU NASIL YAPILIR? 


Halbank kredi başvurusu yapacak olan kişiler gelir belgesiz kredi alabilmeleri içinde bazı şartlara uygun olması istenmektedir. Kredi notu ve gelir durumuna belge istenmese de yine de bakılacaktır. 

Acil ihtiyacınızın olması halinde başvurunuzu yapabileceğiniz Halkbank 18 yaş üzerinde olan kişilere uygun faizlerle kredi başvurusunu halkbank.com.tr adresinden kolay bir şekilde yapabilmektedir. Bu şekilde ihtiyaç kredisi alabileceksiniz ve kredinizi hemen kullanabileceksiniz. Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için başvuru yapacak olan kişilere hemen işlem yapılır ve krediniz uygun faizlerle sizlere sunulmaktadır. 

Halkbank ihtiyaç kredisi ayrıca banka müşterisi olan kişilere mobil uygulama üzerinden de yapılmaktadır. Halkbank mobil uygulaması üzerinden başvurunuzu yaparak bu bankadan gelir belgesiz ve üstelik sıfır masraflı kredi paketinden yararlanabilirsiniz. 50 bin TL'ye kadar onay alacağınız tüm kredilerde 36 ay vadeye kadar kredi alma imkanı sizlere sunulmaktadır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR