Halkbank'tan 0,89 Faizli 30 Bin TL Kredi Müjdesi! İşte Başvuru Şartları

Halkbank'tan 0,89 faiz oranıyla 30 bin TL kredi müjdesi geldi! Özellikle düğün sezonunun ortalarına doğru vatandaşların düğün alışverişi için yahut da evini değiştirmek isteyenlere ev tekstili, beyaz eşya, küçük ev aletleri vb. pek çok alışverişlerinde ihtiyaç kredileri Halkbank tarafından %0,89

Halkbank'tan 0,89 Faizli 30 Bin TL Kredi Müjdesi! İşte Başvuru Şartları
Yayın Tarihi: 22.08.2020 13:49:00

Halkbank'tan 0,89 faiz oranıyla 30 bin TL kredi müjdesi geldi! Özellikle düğün sezonunun ortalarına doğru vatandaşların düğün alışverişi için yahut da evini değiştirmek isteyenlere ev tekstili, beyaz eşya, küçük ev aletleri vb. pek çok alışverişlerinde ihtiyaç kredileri Halkbank tarafından %0,89 faiz imkanıyla sağlanıyor. Sosyal Hayatı Destek kredi paketi ile Halkbank'tan vatandaşlara uygun maliyetli ihtiyaç kredisi. Detayları haberimizde sizler için hazırladık...

Halkbank, 2020 yılında Koronavirüste normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte sosyal hayatı ve ticareti desteklemek açısından elini taşın altına koyuyor. Bu süreçte vatandaşların, mobilya, çeyiz, düğün alışverişi gibi pek çok ihtiyacına cevap verecek kredi paketi, 0,89 faiz oranıyla sunuluyor. Halkbank 0,89 faizli 30 bin TL'ye kadar "Sosyal Hayatı Destek Kredisi" vatandaşların dikkatini çekmeyi başarıyor. Ev tekstilinden mobilyaya, küçük ev aletlerinden çeyiz alışverişine türlü alışverişleriniz için siz de düşük faiz ve uygun maliyetli kredi fırsatından yararlanabilirsiniz.

HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİNİN AYRINTILARI

Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs pandemisinde normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte Halkbank'ta müşterilerinin ekonomik açıdan rahatlaması ve acil nakit ihtiyaçlarını giderebilmesi açısından "Sosyal Hayatı Destek" kredilerini hayata geçirdi. Birçok ihtiyacın karşılanması noktasında aylık %0,89'dan başlayan faiz oranlarıyla 60 aya kadar vadeli 30 bin TL üst limitli kredi desteği vatandaşların hizmetine sunuldu.


HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

https://www.halkbank.com.tr/21924-sosyal_hayati_destek_kredisi adresine giriş yaparak Halkbank Sosyal Hayatı Destek kredisine online olarak başvuruda bulunabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra sizden almak istediğiniz kredi ürün adı, Kredi tutarı ve Kredi vadesi ardından 2. aşamada da T.C Kimlik bilgileriniz istenecektir. 

Halkbank şubelerine giderek yahut online bankacılık uygulaması üzerinden de kredi başvuruları alınmaktadır.

HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Halkbank, sosyal hayatı destek kredilerinde anlaşmalı firma ve bayilerden müşterilerine özel %0,89 faiz oranı sunmaktadır. Anlaşmalı olmayan firma ve müşterilerden ise %1,19 faiz oranı alınmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR