Halkbank'tan Bayram Kredisi Kampanyası! Gelir Belgesiz 125.000 TL Kredi İmkanı!

Halkbank'tan Bayram Kredisi Kampanyası! Gelir Belgesiz 125.000 TL Kredi İmkanı!

Halkbank'tan Bayram Kredisi Kampanyası! Gelir Belgesiz 125.000 TL Kredi İmkanı!
Yayın Tarihi: 19.06.2023 09:05:00

Halkbank, son dakika açıklamasıyla müşterilerine özel bir bayram kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Gelir belgesi gerektirmeden ve düşük faiz oranlarıyla, Halkbank müşterilerine 125.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Bu duyuru, bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılmıştır. Gelir belgesiz olarak kredi almak isteyen müşteriler, sadece kimlik bilgileriyle başvuruda bulunarak kredi kullanabilmektedirler. Halkbank, kredi başvurusu yapan müşterilerin sigorta veya emeklilik durumunu değerlendirecektir.

Kredi notu ve kredi sicili gibi faktörler de başvurunun değerlendirilmesinde rol oynamaktadır. Halkbank müşterileri, 36 aya kadar vade seçeneğiyle ve isteğe bağlı olarak 3 ay ertelemeli ödeme seçeneğiyle bu gelir belgesiz kredileri kullanabilmektedirler. Şimdi Halkbank'tan gelir belgesiz 125.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır, bunun hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Halkbank kredi başvurusu için müşteriler nasıl başvuru yapabilirler? 125.000 TL kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, Halkbank'ta bir hesabı veya maaş alıyorsa maaşını bu bankaya taşıması durumunda gelir belgesiz olarak kredi kullanabilirler. Emekli müşterilerin kredi başvuruları, emekli maaşlarına göre değerlendirilmektedir. Eğer emekli bir müşteri Halkbank'tan maaş almıyorsa, kredi başvurusu yapmadan önce ilk olarak maaş taşıması yapması gerekmektedir. İlk emekli maaşını aldıktan sonra Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Çalışan müşterilerin ise sigortalı olarak çalıştığı işyerinde son 6 ay kesintisiz olarak çalıştığını ve sigorta priminin düzenli ödendiğini göstermesi gerekmektedir. Banka, kimlik bilgilerinizle birlikte bu sorgulamaları yapacaktır. Eğer bankanın politikalarına uygun durumdaysanız, 125.000 TL gelir belgesiz kredinizi hemen kullanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR