Halkbank'tan büyük konut kredisi!

Halkbank'tan ev sahibi olmak isteyenlere dev konut kredisi!

Halkbank'tan büyük konut kredisi!
Yayın Tarihi: 1.10.2023 21:26:00

HalkBank ev hayalleri kuranları yeniden heyecanlandırdı. Bankaların yüksek faizleri nedeniyle konut kredilerine yaklaşamayan vaatndaşlara müjdeli haber! 

Halkbank konut kredisinde büyük bir kampanya duyurdu. Halkbank cazip konut kredisi teklifi ile ev sahibi olmak isteyenleri yeniden heyecanlandırdı. Halkbank, 120 ay geri ödemeli  konut kredisi desteğini açıkladı. Peki şartlar neler? Ev fiyatlarının fahiş rakamlarına dayandığı ve bankaların yüksek faiz oranlarıyla vatandaşı ev hayali kurmaktan bile alıkoyan etkenlerden beklenmedik bir kampanya haberi geldi.


EV ALMAK ARTIK HAYAL DEĞİL

Halkbank'tan düşük faiz oranı ile konut sahibi olmak artık mümkün! Vatandaşı heyecanlandıran gelişme Halkbank'tan geldi. Halkbank konut kredisi kampanyası ile anında 900.000 TL'ye kadar kredi fırsatı sunuyor. Halkbank konut kredisinin en cazip yönü ise 120 ay geri ödemeli olması. Böylelikle vatandaşlar rahat bir ödeme planı ile ev sahibi olabilecek. 

Halkbank'tan uygun faiz oranıyla konut kredisi desteği müjdesinin detayları da açıklandı. Halkbank 120 aya kadar geri ödeme süresi ile vatandaşlara uygun ödemeli konut kredisi sunuyor. Ev hayali ile yaşayanlar yüksek faizli banka kredilerinden sonra Halkbank'ın uygun kredi teklifi ile unutlarını yeşertti. Halkbank konut kredisi kampanyasında 120 ay vade ve düşük faiz oranı ev kredisi kullanmaktan çekinen vatandaşları bankaya yeniden getirdi. Halkbank konut kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Halkbank online internet sitesinden, Halkbank mobil bankacılık uygulamasından ya da en yakın Halkbank şubesinden başvuru yapabilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR