Halkbank'tan düşük 0.33 faiz oranı duyrusu!

Halkbank kısa süreli düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası geliyor!

Halkbank'tan düşük 0.33 faiz oranı duyrusu!
Yayın Tarihi: 20.10.2023 21:22:00

Halkbank’tan 0.33 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kampanyası geliyor. Son dönemde vatandaşların nakit ihtiyacının artmasıyla bankalar yüksek faiz oranlarını yavaş yavaş düşürmeye başladı. Aylardır vatandaşın bankaların yüksek faizndan şikayet ettiği duruma hükümet yetkilileri BDDK ile bir araya gelerek faiz oranlarını kısa süreliğine indireceğini duyurmuştu. Ekim ayı ile birlikte bankalarda faiz oranları güncellenmeye başladı.

Halkbank ihtiyaç kredisi nde kısa süreli faiz indirim uygulayacak. Yüksek faiz oranları nedeniyle kredi çekemeyen vatandaşlar ekonomik sıkıntıların kredi kartına yüklenerek aşmaya çalıştı. Son bir yılda Türkiye’de kredi kart kullanımında rekor seviyelere gelindiği geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Vatandaşlar hem kredi kartı borçlarini hem de nakit ihtiyaçlarını karşılamak için eli mahkûm şekilde yine bankaların ihtiyaç kredilerinde başvuru yapmak zorunda kaldı. Ancak en düşük faizi veren banka hangisi bulmak bir o kadar da zorlaştı. Tam da bu noktada Halkbank‘tan müjdeli bir kredi haberi geldi. Halkbank kısa süreliğine düşük faizli kredi kampanyası duyuracağını açıkladı.

KREDİ NOTU İLE BAŞVURU YAPABİLECEKSİNİZ

Halkbank müşterilerine özel olarak sunduğu kredi kapsamında üç ay erteleme imkanı da sunacağı ve vade oranını müşterinin ödeme planına göre belirleyeceğine açıkladı. Peki Halkbank ihtiyaç kredisi çekmek için başvuru şartları neler? Halkbank‘tan ihtiyaç kredisi çekmek için en yakın Halkbank şubelerine gidebilir, Halkbank mobil uygulamasından kredi başvurusunda bulunabilir ya da Halkbank resmi web sitesi üzerinden online olarak yine başvuruda bulunabilirsiniz. Halkbank‘tan ihtiyaç kredisine başvuruda bulunmak için aranan tek şart ise kredi notunuzun kara listede olmayacak düzeyde yüksek olması.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR