Halkbank’tan ödeme ertelemeli kredi paketi! Sıfır faiz, 6 ay erteleme, ödeme durdurma fırsatı! Hemen başvuru yapın!

Korona virüsü sebebi ile birçok vatandaş ekonomik açıdan sıkıntıya girdi. İşsiz kalanlar ve iş yerleri kapananlar oldu. Bu sebeple insanlar geçimlerini sağlama derdini düştü. Bu dönemde geri ödemesiz para arayışına giren vatandaşlara Bankalardan destek geldi.

Halkbank’tan ödeme ertelemeli kredi paketi! Sıfır faiz, 6 ay erteleme, ödeme durdurma fırsatı! Hemen başvuru yapın!
Yayın Tarihi: 4.08.2020 21:04:00

Korona virüsü sebebi ile birçok vatandaş ekonomik açıdan sıkıntıya girdi. İşsiz kalanlar ve iş yerleri kapananlar oldu. Bu sebeple insanlar geçimlerini sağlama derdini düştü. Bu dönemde geri ödemesiz para arayışına giren vatandaşlara Bankalardan destek geldi.

En büyük yardım Halk Bankasından geldi. Yeni kredi fırsatı ile birçok kişinin maddi sıkıntılarına yardımcı olacak Halk Bank daima vatandaşın faydasını düşünmektedir. Yeni normalleşme döneminde bulunduğumuz sıralarda yeni paket ile bu fırsatı açıklayan Halk Bankası bu paketinin adını Sosyal Hayatı Destek Paketi olarak tanıttı. Halk Bank bu kredi fırsatı ile insanlara 30 bin TL’ye kadar kredi fırsatı sunmakta. Üstelik Bunu 6 ay ödemesini geciktirerek yapıyor.

Yeni normalleşme döneminde olsak da hala iş yerlerini açamayan vatandaşlar bulunmakta. Halk Bankası bu kişilerin mağdur olmamasını sağlamak adına Sosyal Hayatı Destek Paketi ile karşımızda çıktı. Kişilerin her ihtiyacının karşılanmasında büyük yardım sağlamayan çalışan Halk Bankası daima müşterilerin yanında bulunmaktadır. İnsanların hem hayati hem de keyfi ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlayan Halk Bankası önceki dönemlerde de müşterilerine büyük kolaylık sağlamaktadır. Müşteriler Halk Bankasından aldığı ihtiyaç kredisi ile hayatın her alanında ihtiyaçlarını karşılayabilir ve rahat bir yaz geçirebilirler. İnsanların kredi çekip ihtiyaçlarını bu denli rahat karşılaması Halk Bankası’nın 6 ay gecikmeli hizmet sunmasından kaynaklı oluyor. Bank bu normalleşme döneminde yeni fırsatlarla da vatandaşların karşılarına çıkacağa benziyor.


BANKA’DAN BEKLENEN HABER GELDİ

Birçok bankanın pandemi dönemde etkilenen vatandaşlar için kredi fırsatları bulunmaktadır. Özellikle salgının yüksek olduğu zamanda cazip fırsatlar ile vatandaşın karşısına çıkan bankalardan kendini en gösteren Halk Bankası oldu. Müşterilerini yeni normalleşme döneminde de yalnız bırakmayan Halk Bankası müşterileri her ihtiyacını karşılayabilsin diye yeni kredi paketi ile gündeme geldi. Yeni açıklamada bulunan banka yetkilileri müşterilerin hayatın her alanında ekonomik sıkıntı çekmemelerinin hedeflendiği anlaşıldı. Müşterilerin sağlık, eğitim tatil, beyaz eşya, mobilya gibi her ihtiyaçları kolaylıkla sağlansın diye hem uzun vade olanağı hem düşük faiz fırsatı banka tarafından sunuldu. Ayrıca bu fırsatların yanında en önemlisi vatandaşlara 6 ay gecikmeli ödeme imkanı sunması oldu. Hala iş yerleri açılmayan açılsa da eski iş formunu yakalayamayan ya da pandeminin sıkı olduğu zamanın sıkıntılarını gidermeye çalışan kişilerin ekonomik durumunu düşünerek 6 ay gecikme fırsatı sunuyor. Bu sayede vatandaşlar aldıkları kredi ile bütün ihtiyaçlarını karşılayabilir kazançları ile 6 ay içinde ödemelerin biriktirebilirler. Bankadan yapılan açıklamada kredin 6 ay gecikmeli 6 aya kadar vadeli olduğu söylendi. Ayrıca müşterilerin 30 bin TL’ye kadar da kredi hakkı bulunmaktadır. Faizi oldukça düşük tutan Halk Bank 0.55’den başlayan kredi faiz oranıyla oldukça büyük avantaj yaratmış durumdadır.

İHTİYAÇ KREDİSİ VADE VE FAİZ DETAYLARI

Halk Bankası ihtiyaç kredisi faizini oldukça düşük tutmaktadır. Bu düşüklüğün verdiği avantaj ile vade artsa da artan faiz vatandaşları mağdur etmemekte. %0.55 faiz oranı ile başlayan faiz vadeye göre %0.82’yi bulmaktadır. 6 ay gecikmeli olduğu da düşünülecek olursa oldukça büyük fırsat olduğu bariz. Faizin vadeye göre düşük olması müşterilerin vade artışında kredinin yüksek faizlere ulaşacağı korkusunu da ortadan kaldırmaktadır. Bu yüzden Halk Bankası müşterilerinin ekonomik durumunu göz önünde bulundurduğunu anlayabiliriz. Bu oldukça avantajlı olan ihtiyaç kredisine başvurmak da oldukça kolay olmaktadır. Bankanın web sitesinden online başvuru yapıp bir mesaj ile onaylanıp onaylanmadığını anlayabilir ya da web sitesinden en yakın Halk Bankası şubesini öğrenerek gidip bizzat bankadan başvuru gerçekleştirilebilir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR