Halkbank’tan sıfır faizli 10 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatı! Hemen başvuru yapın!

Halk Bank birçok kişiye uygun vade süreleri ve faiz oranlarıyla birlikte ihtiyaç kredileri sunmaktadır. Genel olarak diğer kredi paketlerinden çok daha uygun ödeme koşullarına sahip olan bu krediler ihtiyaç sahiplerinin borçlarını kapatmalarına son derece yaramaktadır.

Halkbank’tan sıfır faizli 10 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatı! Hemen başvuru yapın!
Yayın Tarihi: 5.08.2020 23:44:22

Halk Bank birçok kişiye uygun vade süreleri ve faiz oranlarıyla birlikte ihtiyaç kredileri sunmaktadır. Genel olarak diğer kredi paketlerinden çok daha uygun ödeme koşullarına sahip olan bu krediler ihtiyaç sahiplerinin borçlarını kapatmalarına son derece yaramaktadır. Diğer birçok kredilerin fırsatlarından daha avantajlı olan bu ihtiyaç kredileri çok kolay başvurular ile birlikte anında alınabilmektedir.

İhtiyaç sahipleri bu kredi fırsatından çeşitli şartlar dâhilinde faydalanabilmektedir. Gelir düzeyi ve kredi notunun yeterli olması ihtiyaç kredisi alabilmek için ön koşullardan olmaktadır. Bunun yanında banka ile gerçekleştirilen olumlu görüşmeler ve anlaşmalar kredinin ödeme koşullarını oldukça etkilemektedir. Bununla birlikte standart uygulanan faiz oranı da düşebilme ihtimaline sahiptir.

HALKBANK 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI


Halk Bank tarafından ihtiyaç sahiplerine iletilen ihtiyaç kredisi 12, 24, 36, 48 ve 60 ay vade süreleriyle beraber sunulmaktadır. Bireysel ihtiyaç kredisi olarak adlandırılan bu paketteki faiz oranları vade sürelerine göre değişkenlik göstermemektedir. Böylelikle istenilen vade süresiyle birlikte aynı faiz oranından 10 bin TL ihtiyaç kredisi alınabilmektedir.

Tüm vadelerde faiz oranı %1,01

12 ay vadede aylık taksit 900,43 TL toplam geri ödeme 10.805,16 TL

24 ay vadede aylık taksit 482,70 TL toplam geri ödeme 11.584,80 TL

36 ay vadede aylık taksit 344,42 TL toplam geri ödeme 12.399,12 TL

48 ay vadede aylık taksit 276,00 TL toplam geri ödeme 13.248,00 TL

60 ay vadede aylık taksit 235,51 TL toplam geri ödeme 14.130,60 TL


HALKBANK 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILMAKTADIR?

Halk Bank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi istenen şartların sağlanması halinde başvuru yapılarak alınabilmektedir. Kredinin başvuru adımları ise oldukça kolay olmakla beraber işleme geçme süreci de son derece hızlı gerçekleşmektedir. Halk Bank 10 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için İnternet şubesini kullanmak gerekmektedir. İnternet şubesine ilgili kişisel bilgileri girerek giriş yaptıktan sonra bireysel kredi başvurusu sayfasına ulaşmak yeterli olacaktır. Kredi türü olarak tüketici kredisi ve kredi alt türü olarak da bireysel temel ihtiyaç destek kredisi adımlarını izleyerek başvuruyu tamamlamak söz konusu olabilmektedir.
10 bin TL ihtiyaç kredisine mobil şube ile birlikte başvuru yapmak isteyen kişiler de öncelikle ilgili mobil uygulamaya giriş yapmalıdırlar. Daha sonrasında ise kredi başvurusu sekmesinden yine aynı seçenekleri seçerek başvuru formlarını doldurmak gerekmektedir. Son olarak ise telefon ile ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler de 0850 222 0 400 numarasını tuşlayarak Halk Bank ihtiyaç kredisi adımlarını gerçekleştirmelidir. Oldukça kısa süren bu başvuru süreci sonrasında ise istenen kredi tutarı anında hesaba yatmaktadır. Oldukça pratik birkaç adımla beraber alınan bu ihtiyaç kredisi pek çok kişinin memnuniyetini sağlamaya yetmiştir. Şartlar da sağlandığı sürece herkes bu imkânlardan faydalanabilmektedir.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR