Haluk Bilginer ile Angelina Jolie'li Maria filminden ilk kareler geldi

Başrolünde Haluk Bilginer ile Angelina Jolie'nin yer alacağı Maria filminden ilk paylaşıldı!

Haluk Bilginer ile Angelina Jolie'li Maria filminden ilk kareler geldi
Yayın Tarihi: 11.10.2023 20:07:00

Başrolünde Türk usta oyuncu Haluk Bilginer ile dünya yıldızı Angelina Jolie'nin yer aldığı Maria filminden ilk kareler paylaşıldı.

Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu, senaryosunu Steven Knight'ın yazdığı, başrolünde dünya yıldızı Angelina Jolie'nin yer aldığı "Maria" filminin çekimlerine başlanıldı. Maria filminin setinden ilk kareler de sosyal medyadan paylaşıldı.




Dünyaca ünlü Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatacak olan "Maria" filminde Angelina Jolie, Callas'ı, Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör Aristotle Onassis'i canlandıracak.

Maria Callas'ın 1970'lerde Paris'teki yaşamını derin yalnızlığının anlatılacağı filmin çekimleri başladı. Çekimlerine başlanılan Maria filminin setinden de ilk kareler sosyal medyadan paylaşıldı. Paris, Yunanistan, Budapeşte ile Milano'da gerçekleştirilecek çekimlerin 8 hafta süreceği açıklandı.

Yönetmen Pablo Larrain Maria filminin olldukça iddialı olacağını söyleyerek "Maria'ya başlamaktan inanılmaz heyecan duyuyorum. Steven Knight'ın muhteşem senaryosu ve tüm oyuncu kadrosunun ve ekibin çalışması sayesinde Maria Callas'ın hayatını ve eserlerini dünyanın her yerindeki izleyicilere dokunturtacağımı umuyorum. " ifadelerini kullandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR