Hangi Bankalar Tatil Kredisi Veriyor? Tatil Kredisi Avantajları Nelerdir?

Tatil yapmak için ihtiyacınız olanlar sadece biraz zaman ve finansal destektir. Kendinize en uygun zamanı ayırdığınızda ise bankaların vatandaşlarımıza sunduğu tatil kredileri devreye giriyor.

Hangi Bankalar Tatil Kredisi Veriyor? Tatil Kredisi Avantajları Nelerdir?
Yayın Tarihi: 28.03.2021 00:44:00

Tatil yapmak için ihtiyacınız olanlar sadece biraz zaman ve finansal destektir. Kendinize en uygun zamanı ayırdığınızda ise bankaların vatandaşlarımıza sunduğu tatil kredileri devreye giriyor. Bu tatil kredilerinden geçtiğimiz her yıl, tatil yapmak isteyen vatandaşlarımız yararlanmaktadır. Kamu bankalarından bazılarının hazırlamış olduğu destek paketleri oldukça uygun fırsatlarla finansmanınız olacaktır. Anında tatil kredisi veren bankalar birçok tüketici tarafından ilgi görüyor.

Tatil yapma hayalini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, farklı bankalar tarafından hazırlanan bu paketlere başvurularını bankaların resmi internet sitelerinden yapabiliyor. Bankaların uyguladığı şartlar ve imkanlar farklılık gösteriyor. Tatil destek kredisine ihtiyaç duyan vatandaşlar, hangi bankaların tatil kredisi verdiği konusunda araştırma yapıyor. Heyecanla beklediği tatili, hem doyasıya hem en uygun fiyata yapmak isteyen kişiler tatil kredisi başvurusu yapmadan önce tüm bankaların destek paketlerini dikkatle incelenmelidir.

Tatil Kredisi Başvuru Şartları

Bankalar talep edilen kredi paketini müşterinin kredi notuna göre belirliyor. Başvuru süreci kredi notunuzun düşük olması veya yüksek olmasına bağlı olarak değişebiliyor. Tatil kredi paketine başvuru yapmak için bazı belgelere ihtiyaç duyuluyor. Tatil kredisi ön başvurusu olumlu sonuçlanan tüketiciler ilgili evraklar ile bankalara gidebiliyor.
Tatil kredisi paketi talep edilen müşterilerden istenilen bazı belgeler şu şekildedir;
Nüfus cüzdanı fotokopisi ve gelir belgesi
Su, doğalgaz veya elektrik faturası
Bankaların verdiği sözleşme
Belirtilen belgeleri eksiksiz olarak tamamlayan kişiler, bankaların sunduğu tatil kredilerinden yararlanabiliyor. Ek olarak ise bazı bankalar anlaşmalı olduğu seyahat acentelerinden satın alma şartı ile tatil kredisi paketine başvuruları kabul ediyor.

Tutar ve Ödeme Koşulları


Uygun koşullara bağlı olarak yapılan başvurular sonucunda tatil paketlerinden yararlanmaya başlayacak olan müşteriler belirleniyor. Anlaşma sağlanan konaklama azami bedeli 8.000 TL olmak üzere toplam 10.000 TL’ ye varan kredilerini belirlenen vade ve faiz oranlara bağlı olarak kullanılabiliyor. Kredi başvurusu olumlu sonuçlandıktan sonra bankaların politikalarına göre geri ödeme süreci başlıyor. Bu kapsamda kullanacağınız kredinin aylık faiz oranı banka tercihine göre değişerek %0,67 ile %0,98 oranları arasında olabiliyor.

Hangi Bankalar Tatil Kredisi Veriyor?

Kamu bankalarının yanı sıra bazı özel bankalar da avantajlarla dolu yeni tatil kredisi veren bankalar asında yer alıyor. Tatil kredisi sunan bankalar ve fırsatları her yıl değişse de internet üzerinden takip ederek bu bilgiler kolayca ulaşılabilir. Aynı zamanda en uygun tatili elde etmek için kredi hesaplama sitelerinden yararlanmak mümkün oluyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi devlet bankaları avantajlı tatil kredisi veren bankalar arasında yer alıyor.

Tatil Kredisi Avantajları

Bankalar, bütçesini düşünmeden rahatça tatile gitmek isteyen tüketiciler için ihtiyaç duyulan tatil kredisi masraflarınızı küçük taksitler halinde uzun vadede ödenmesini sağlıyor. Tek seferde yüksek bir bedel ödemeden ya da güzel tatillerden vazgeçmeden tatil kredisi alınabiliyor. Vatandaşlara uygun koşullarda 6 ay ödemesiz ve maksimum 36 ay vadeye kadar alabileceği bu yüksek kredi ilk iki taksit ilgili banka ve ilgili firma tarafından ödeniyor.
Bu fırsatlara sahip olan müşteriler kredi ödemesine 9 ay sonra başlıyor. Tüketicilerin, 36 ay vadeli kredi için sadece 28 ay geri ödeme yapması gerekiyor. Seyahat firmaları ile yapılan anlaşmalarda vatandaşlara tatil kredisi paketleri 3 ay ödemesiz 15 ay ödemeli toplam 18 ay peşin fiyatına bu fırsatlardan yararlanabilme imkanı sağlanıyor. Anlaşmaya dahil olan seyahat firmaları ilgili bankaların web sitelerinde bulunabiliyor.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR