Harry Potter yeniden sinemalarda

Harry Potter furyası eskileri anmak için başlıyor. Harry Potter serisi ilk 3 filmiyle yeniden sinemalarda! Peki Paribu Cineverse sinema salonları nerede?

Harry Potter yeniden sinemalarda
Yayın Tarihi: 5.09.2023 13:49:00

Yayınlandığı andan itibaren tüm dünyada bir dönem adeta çılgınlık yaratan Harry Potter yeniden ilk üç filmi ile sinemalarda.

2000 li yılların başında J.K Rowling'in yazdığı Harry Potter ve Felsefe Taşı adlı kitap tüm dünyayı kasıp kavurmuş, dünya genelindeki tüm çocuklar hatta yetişkinler bir dönem Harry Potter furyası yaşamıştı.

Harry Potter kitap serisi inanılmaz bir şekilde tüm dünyada tutunca, serinin filmi için ilk startı verilmiş ve 2001 yılında serinin ilk sinema filmi "Harry Potter ve Felsefe Taşı" beyaz perdeye taşınmıştı. Tıpkı kitap serisi gibi Harry Potter filmleri de gişede hasılat rekorları kırmıştı.


Ve Harry Potter çılgınlığı yine başlıyor. Harry Potter ilk üç film serisi ile 8 Eylül tarihinde yeniden vizyonlarda olacak. Harry Potter’ın ilk üç film serisi olan Harry Potter ve Felsefe Taşı, Harry Potter ve Sırlar Odası, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı yeniden hayranlarıyla beyazperdede buluşmaya hazırlanıyor.

Harry Potter bu ilk üç filmi 8 Eylül tarihinde sadece Paribu Cineverse sinema salonlarında yayınlanacak.

Peki Harry Potter Paribu Cineverse Türkiye İstanbul sinemaları nerede? İşte Harry Potter serisinin ilk üç filminin yayınlanacak Paribu Cineverse salonlarında birkaçı;

(İstanbul Anadolu)
Paribu Cineverse Acarkent Coliseum
(İstanbul Anadolu)
Paribu Cineverse Akasya
(İstanbul Anadolu)
Paribu Cineverse Anatolium Marmara
(İstanbul Avrupa)
Paribu Cineverse İstinyePark
(İstanbul Avrupa)
Paribu Cineverse Zorlu Center
(İstanbul Avrupa)
Paribu Cineverse Kanyon
(Ankara)
Paribu Cineverse Atakule
(Ankara)
Paribu Cineverse ANKAmall
(Ankara)
Paribu Cineverse Cepa
(İzmir)
Paribu Cineverse Optimum
(İzmir)
Paribu Cineverse Karşıyaka Hilltown
(Bursa)
Paribu Cineverse Bursa Marka




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR