Hasan Hüseyin Sel Tahliye Edildi Seydioğlu Baklavaları Bedava Tulumba Dağıttı!

Trafikte hamile bir kadının aracına saldıran ardından da gözaltına alınıp mahkemede serbest bırakılan Hasan Hüseyin Sel kardeşler, Seydioğlu Baklava markasıyla bedava tulumba dağıttı.

Hasan Hüseyin Sel Tahliye Edildi Seydioğlu Baklavaları Bedava Tulumba Dağıttı!
Yayın Tarihi: 3.08.2019 12:28:00

Trafikte hamile bir kadının aracına saldırıp gündeme gelen ve hemen ardından göz altına alınan Hasan Sel ve Hüseyin Sel, mahkemede hakim karşısına geçtiğimiz günlerde çıkmış ve ilk duruşmada tahliye edilmişlerdi.

Hasan - Hüseyin Sel kardeşler, tahliyeyi bedava tulumba dağıtarak kutladı. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak "HUKUK Devleti" ibaresinin altını çizen Hasan Hüseyin Sel kardeşler, Seyidoğlu baklavaları markasının da sahibi.

Sosyal Medyada Tepki Yağdı Bedava Tulumbaya Sıraya Girdiler


Sosyal medyada Hasan - Hüseyin Sel kardeşlere tepki yağmıştı. Tahliyelerinin ardından bedava tulumba dağıtılınca vatandaşlar sıraya girdi. Sosyal medyada bazı vatandaşlar, bu "ikiyüzlülüğe" tepki gösteriyor.



Hasan Hüseyin Sel: Seydioğlu Baklavalarını Büyüteceğiz

Seydioğlu baklavanın sahipleri Hasan Hüseyin Sel, sosyal medyadan paylaşım yaparak "TÜRKİYE BİR HUKUK DEVLETİDİR, Bizler ilk günkü aşkla siz değerli vatandaşlara hizmetimize devam edeceğiz ve firma olarak büyüme kararımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz. Yakında ülkemizin birçok ilinde açacağımız şubelerimizle bu lezzeti hepinize sunacağız." açıklamasını yaptı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR