Hatem Ben Arfa Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe transferde bombayı patlattı! Comolli'nin gözdesi Hatem Ben Arfa Fenerbahçe ile anlaştı! Hatem Ben Arfa Fenerbahçe ile kaç yıllık sözleşme imzaladı? Hatem Ben Arfa Fenerbahçe'ye transfer oldu, maaşı ne kadar?

Hatem Ben Arfa Fenerbahçe'de!
Yayın Tarihi: 6.06.2019 23:56:00

En son PSG'de forma giyen yıldız 10 numara Hatem Ben Arfa Fenerbahçe'de! TRT Spor'dan Fatih Doğan'ın haberine göre Hatem ben Arfa Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya çok yakın! Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli de katıldığı bir programda Ben Arfa'yı Fenerbahçe'ye yakıştırdığını açıklamıştı.

Fenerbahçe uzun süredir aradığı forvet odaklı 10 numara oyuncusunu bulmayı başardı. Fenerbahçe 10 numara için Ersun Yanal'ın da onay verdiği Hatem Ben Arfa ile artık her konuda anlaştı. Oyuncunun kulübü PSG'de Ben Arfa için bonservis bedeli istemiyor. Hatem Ben Arfa'ya yıllık 5 milyon euro garanti ücret ve bonuslar ödenecek. Ben Arfa ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. 


COMOLLİ ÇAĞIRDI GELİYOR! HATEM BEN ARFA FENERBAHÇE'DE!

Comolli, Fenerbahçe için ideal oyuncu dediği Hatem Ben Arfa'yı 14 yaşından beri tanıdığını ve çok sevdiğini açıklamıştı. Çok iyi ilişkilerinin olduğu bilinen Comolli ve Hatem Ben Arfa, Fenerbahçe'de buluştu. Comolli, Hatem Ben Arfa'yı Fenerbahçe'ye gelmeye ikna etti. 

Hatem Ben Arfa'nın transfer edilmesiyle, sezon başında İtalya'dan gelen Michael Zajc'ın satılması da gündemde. Fenerbahçe Zajc'ın satışından iyi bir bonservis geliri hedefliyor. Hatem Ben Arfa'nın yıllık maliyetinin de satışlarla dengelenmesi amaçlanacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR