Hayal Köseoğlu kimdir? Mucize Doktor dizisinin Açelya'sı kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı

Fox ekranlarının çok sevilen perşembe dizisi Mucize Doktor fırtınalar estirmeye devam ediyor. Her bölümüyle çok konuşulan ve çok dikkat çeken dizinin güzel hemşiresi Açelya çok merak ediliyor. Haliyle Hayal Köseoğlu kimdir? Mucize Doktor dizisinin Açelya'sı kaç yaşında? aranmaya başladı.

Hayal Köseoğlu kimdir? Mucize Doktor dizisinin Açelya'sı kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı
Yayın Tarihi: 17.10.2019 17:05:00

Hayal Köseoğlu kimdir? Mucize Doktor dizisinin Açelya'sı kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? her yerde aranmaya başladı. Fox ekranlarının yeni sezonda başlayan ve perşembe akşamına damgasını vuran Mucize Doktor dizisi gerek senaryosu gerek oyuncularıyla çok dikkat çekiyor. Dizinin güzel hemşiresi Açelya'ya hayat veren Hayal Köseoğlu da ekran önünde büyüyen ünlülerden...

Aşkı Memnu dizisinde canlandırdığı Pelin karakteriyle ön plana çıkan Hayal Köseoğlu, yeni sezonda Mucize Doktor'da hayaty verdiği Açelya ile en popüler dönemini yaşıyor. Güzelliği ve başarılı performansıyla çok dikkat çekiyor. Gelelim Hayal Köseoğlu'nun hayatına...



HAYAL KÖSEOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA


1993 doğumlu olan güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümü’nde öğrencidir. Küçük yaşlardan beri oyunculuk için çabalayan ve bir sürü projede yer alan Hayal Köseoğlu, İstanbullu Gelin, Ufak Tefek Cinayetler, Aşkı Memnu gibi birçok başarılı dizide rol aldı.

Özgür Dünya isimli sinama filmi ile beyazperdeye adım atan oyuncu Sesinde Aşk Var filminde de rol almıştır. Hayal Köseoğlu Bir Nefes Daha, Beni Sevenler Listesi adlı 2019 yaz sezonunda çekimleri tamamlanan filmlerde son olarak rol almıştır. Hayal Köseoğlu aynı zamanda oyunculukla beraber dijital müzik platformlarında müzik çalışmalarını sürdürüyor.

MUCİZE DOKTOR AÇELYA KİM?

20'lerinde, hemşire, Nazlı’nın ev arkadaşı, güzeller güzeli bir kız ama en yakın dostunu kıskanıyor. Hırslı, güzel, bakımlı, neşeli, flörtöz bir hemşiredir Açelya. Hayatta en rahatsız olduğu şey doktorlar ve hemşireler arasındaki hiyerarşidir.

Demir’e, onu ilk kez gördüğünden beri, deliler gibi aşık. Ve ister istemez hemşire değil de bir doktor olsaydı, Demir’e karşı şansının daha fazla olacağını düşünmeden edemiyor. Nazlı’yı çok seviyor aslında. Ama doktor olduğu, daha güzel olduğu ya da başka bir şey için değil, sadece ama sadece Demir’in kalbini çalmayı başarabildiği için onu kıskanıyor. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR