Hazal Subaşı Çukur'a mı geliyor? Çukur'da hangi karaktere hayat verecek

Oynadığı Adını Sen Koy adlı günlük diziyle adını duyuran güzel oyuncu Hazal Subaşı geçtiğimiz sezon Halka dizisinde boy göstermişti. Fakat Halka'nın tamamen değişecek kadrosundan çıkan Subaşı için bugün bomba bir iddia ortaya atıldı. Peki Hazal Subaşı Çukur'a mı geliyor? Çukur'da kimi oynayacak?

Hazal Subaşı Çukur'a mı geliyor? Çukur'da hangi karaktere hayat verecek
Yayın Tarihi: 20.08.2019 17:21:00

Son yılların gözde kadın oyuncularından Hazal Subaşı Çukur'a mı geliyor sorusu her yerde aranmaya başladı. Son olarak TRT1 ekranlarında Halka dizisinde rol alan Hazal Subaşı orada Bahar karakterine hayat veriyordu.

Ancak Halka'nın düşen reytingleri yapım şirketini değişikliğe mecbur bıraktı. Neredeyse tüm oyuncularıyla yollarını ayıran Halka dizisi yepyeni konseptiyle yeni yıldan sonra ekranlara gelecek. Neyse gelelim Hazal Subaşı'nın akıbetine...




HAZAL SUBAŞI ÇUKUR'DA MI OYNAYACAK?

Yaz başı adı Diriliş Osman dizisi için anılan ve akabinde bunun asılsız olduğu ortaya çıkan Hazal Subaşı için yeni bir iddia ortaya atıldı. Yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Çukur'a Efsun karakteri dahil olacak.

İşte Efsun karakterini oynaması muhtemel olan isimlerden biri de Hazal Subaşı oldu. Henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmese de Hazal Subaşı Çukur'a yakışacak bir isim.

Konuyla ilgili şu anlık net bir durum yok. Ancak bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR