Haziran ayı içinde yeni ödeme gelecek! Bankamatik kartınıza ek ödeme verilecek!

Haziran ayı içinde yeni ödeme gelecek! Bankamatik kartınıza ek ödeme verilecek!

Haziran ayı içinde yeni ödeme gelecek! Bankamatik kartınıza ek ödeme verilecek!
Yayın Tarihi: 2.06.2023 10:15:00

Denizbank, banka hesabı olan müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda düşük faiz oranlarıyla kredi kullanma imkanı sunuyor. Genel Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, belirtilen şartlar dahilinde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilere uygun faiz oranları ile kredi ödemeleri yapıldığı duyuruldu. Haziran ayı boyunca Denizbank'tan ihtiyaç kredisi kullanacak müşteriler, gelir belgesi olmaksızın 36 ay vadeli ve 50.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatına sahip olacaklar.

Denizbank'ta ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak oldukça kolay. Müşteriler, SMS aracılığıyla TC kimlik ve doğum tarihi bilgilerini 32 80 numarasına göndererek cebimde kredi kampanyasına başvurabilirler. Ayrıca, mobil uygulama kullanarak da 7/24 başvuru yapmak mümkündür. Denizbank müşterileri, bankanın resmi internet sitesine girerek güncel kredi faiz oranlarını öğrenebilir ve diğer kredi kampanyalarına göz atabilirler.

Denizbank, banka hesabı olan müşterilere yönelik düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını Haziran ayında sürdürüyor. Bu kampanya kapsamında, müşterilere belirli şartlar dahilinde uygun faiz oranları ile 36 ay vadeli ve 50.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanı sunulmaktadır. Müşteriler, SMS veya mobil uygulama aracılığıyla kolayca başvuru yapabilir ve 4 gün içinde kredi kullanımını sağlayabilirler.

Denizbank'ın düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası, banka hesabı olan müşterilere nakit ihtiyaçlarını karşılama fırsatı sunmaktadır. Genel Müdürlük tarafından yapılan açıklamaya göre, bu kampanya kapsamında müşterilere belirli şartlar dahilinde uygun faiz oranlarıyla kredi verilmektedir. Gelir belgesi olmaksızın, müşterilere 36 ay vadeli ve 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunulmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR