Hemen başvurun! Dar gelirliye faizsiz acil kredi desteği!

Ekonomik anlamda zorlanan vatandaşlara acil kredi destek ödemeleri sürüyor. Son olarak bankaların faizsiz kredi kampanyalarına bir yenisi daha eklendi!

Hemen başvurun! Dar gelirliye faizsiz acil kredi desteği!
Yayın Tarihi: 8.10.2023 17:47:00

Bankaların uyguladıkları yüksek faiz nedeniyle vatandaşlar acil kredi ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma geldi. Devlet ve bankalar bu kapsamnda Ekim ayı itibariyle özel yeni kampanyaları duyurmaya başladı.

Son dönemde kredi kartı kullanımının rekor düzeye geldiği açıklanmıştı. Yüksek faizler nedeniyle bankalara kredi başvurusunda dahi bulunamayan vatandaşlara müjdeli haber geldi.
 Özellikle faizsiz kredi fırsatları son dönemde vatandaşa can suyu olmaya devam ediyor. Bankalar, vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için faizsiz kredi seçeneklerini Ekim ayı itibariyle arttırmış durumda. Onlardan biri de 70 bin TL'ye kadar faizsiz ihtiyaç kredisi duyurusu! Krediye uygun vatandaşlar başvuruları onaylandıkları andan itibaren anında faizsiz ihtiyaç kredisini hesaplarında görebilecek. Peki başvuru şartı var mı?


GELİR DÜZEYİNE GÖRE ÖDEME PLANI

Ardı ardına gelen zamlar vatandaşı ekonomik anlamda ciddi bir sıkıntıya sokarken bu ay bankalar ardı ardına düşük ve faizsiz kredi kampanyalarınıb duyurmaya başladı. Özellikle faizsiz kredi kampanyalarına ilgi yoğun olarka devam ediyor. Türkiye'de birçok banka, vatandaşlara faizsiz ihtiyaç kredisi seçenekleri sunmaya başlayarak yüksek kredi dönemini bitirmeye başladı.
Ancak bankaların kredi başvuru şartları değişebiliyor. Son olarak ise 70 bin TL'ye kadar faizsiz kredi seçeneği büyük ilgi görüyor. Bu kampanyada başvuru sahibinin kredi notu önemli.

Faizsiz ihtiyaç kredilerinde vatandaş için bir önemli nokta da ödeme planlarının uygunluğu. Bankalar düşük taksitlerle gelir düzeyine göre bir geri ödeme planı sunuyor. Tabii geri ödeme planı da  bankadan bankaya değişiklik göstermektedir.  Faizsiz kredi başvurusunda bulunmadan önce, bankanın şartlarını ve koşullarını incelemeniz önerilmektedir. Bazı bankalar düşük taksit uzun vade bazıları ise yüksek taksit kısa vade seçenekleri sunuabilmektedir. Gelir durumunuza göre sizin için en uygun ödeme planı olan bankayı tercih etmeniz önemli.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR