Hemen Hesaba Geçen Bayram Kredisi Duyurusu Geldi

Akbank’tan hemen hesaba geçen bayram kredisi kampanyası başladı. Başvurular online olarak yapılıyor. Sizde ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, kurban bayramı yaklaşırken 3 ay ertelemeli bayram kredisi alabilirsiniz. Kredi başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir sizlere bu konu hakkında

Hemen Hesaba Geçen Bayram Kredisi Duyurusu Geldi
Yayın Tarihi: 9.07.2020 22:38:00

Akbank’tan hemen hesaba geçen bayram kredisi kampanyası başladı. Başvurular online olarak yapılıyor. Sizde ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, kurban bayramı yaklaşırken 3 ay ertelemeli bayram kredisi alabilirsiniz. Kredi başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir sizlere bu konu hakkında bilgiler vereceğiz.

Ülkemizde bankalardan kredi alacak olan müşteriler genellikle güncel kredi kampanyalarını incelemektedirler. Sizlerde bir bankadan kredi alacaksanız, bankaların kredi başvurularını inceleyerek uygun faiz ve avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Bu sebeple bankalar kurban bayramı yaklaşırken ihtiyaç sahiplerine kredi kampanyası yapmaktadır. Akbank’ta kredi kampanyasını güncelleyerek 50.000 TL’ye kadar 60 ay vadeli kredi vermektedir. Üstelik bu kredilerde 3 ay erteleme yapma imkanınızda vardır. Banka müşterisi olan ve banka kredi başvurusu şartlarına uygun olan kişiler bu bankadan kredi başvurusu yaptıklarında şubeye gitmeden kredilerini kullanabilirler. Şimdi sizlere başvuru şartları ve bayram kredisi için nasıl başvuru yapabilirsiniz bunun hakkında bilgiler verelim.

Akbank Bayram Kredisi Başvuru Şartları Nedir?

Akbank, kredi kullandıracağı müşterilere başvuru sonrasında bir sorgulama yapar. Bu sorgulama otomatik olarak yapılmaktadır. Kişilerin TC kimlik numaralarından banka sicillerine bakılmaktadır. Kredi başvurusu yaptığınızda banka siciliniz uygun olursa size onay mesajı gelir. Eğer kredi notunuz düşük veya kredi sicilinizde sıkıntı varsa bankalardan başvuru sonrası onay alamazsınız. Akbank’ta özellikle müşterilerin kredi skoruna göre online kredi vermektedir. Bayram kredisi alacaksanız Akbank üzerinden online veya banka şubesinden işlem yapabilirsiniz. Şimdi sizlere başvuru aşamaları hakkında bilgiler vermek istiyoruz.
Önemli Not: Eğer bankalarda icralık ve avukatlık olduysanız kredi kullanamazsınız. Ayrıca daha önce bankalarda kredi kartı veya kredi kullanmayan kişilerinde kredi notu sıfır olduğu için online kredi başvurusu yapmaması gerekmektedir.

Akbank Bayram Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank üzerinden bayram kredisi alacaksanız bu bankada bir hesabınızın olması durumunda Akbank Direkt uygulaması üzerinden işlem yapabileceksiniz. Bankanın online bankacılık sistemi olan bu uygulamaya sadece Akbank üzerinden aldığınız internet şifresi ile giriş yapacaksınız. Bu şifreyi alabilmeniz için bankada bir hesabınızın olması gerekmektedir. Akbank bayram kredisi başvurusu yapan müşteriler online olarak onay alırsa, banka şubesine gitmeden onay aldıkları tutarı hemen hesabına atabilmektedirler. Bu kredileri mesai saatleri dışında ve hafta sonu da kullanabilirsiniz. Akbank üzerinden başvuru yapmadan önce eğer kredi notunuzu öğrenmek istiyorsanız da bankanın uygulaması üzerinden kredi risk raporu sorgulaması yapabilirsiniz.

Akbank ayrıca banka şubelerinden de kredi kabul etmektedir. Banka müşterisi değilseniz en yakın Akbank şubesine giderek 50.000 TL’ye kadar verilen bayram kredisini kullanabilirsiniz. Akbank verdiği krediyi ihtiyaç kredisi olarak ve 60 ay vadeye kadar verecektir. Dilerseniz bu kredilerde ödeme gününü 3 ay erteleyerek kredi ödemelerinize başlayabilirsiniz. Bayram için para ihtiyacınız varsa ve bu bankadan kredi almak istiyorsanız en kolay kredi başvuru yöntemleri ile hemen ihtiyacınızı giderebilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR