Henry Onyekuru tekrar Galatasaray'a Kiralanacak mı? Son Dakika Onyekuru Gelişmesi

Galatasaray'da Henry Onyekuru için görüşmeler Everton'la sürüyorken son dakika flaş gelişme yaşandı! 22 yaşındaki Onyekuru Galatasaray'a yeniden kiralanacak mı? Everton, Galatasaray'a ne cevap verdi? Onyekuru Galatasaray'a geliyor mu?

Henry Onyekuru tekrar Galatasaray'a Kiralanacak mı? Son Dakika Onyekuru Gelişmesi
Yayın Tarihi: 26.07.2019 22:57:00

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Everton'dan kiralanan ve harika bir sezon çıkaran 22 yaşındaki Henry Onyekuru, bir kez daha Galatasaray forması giyecek mi? Teknik direktör Fatih Terim, Onyekuru'nun yeniden kiralanması, mümkünse bonservisiyle alınmasını istedi ancak Everton kulübü ne dedi? Galatasaray'da Everton kulübünün cevabı bekleniyordu ve beklenen oldu.

Everton kulübü Galatasaray'a kiralanması gündemde olan Henry Onyekuru'yu bonservisiyle gönderiyor! Onyekuru için İtalya ligi ekiplerinden biriyle görüşme halinde olduğu iddia edilen ancak kulüp ismi verilmeyen Everton, Galatasaray'ın kiralama teklifini reddetti ve Onyekuru'nun bonservisiyle satılacağını açıkladı!

EVERTON ONYEKURU'YU GALATASARAY'A GÖNDERMİYOR SATACAK

Everton kulübü, Wilfred Zaha için kaynak yaratmaya çalışıyor. Forvette Cenk Tosun'dan bekleneni alamayan Everton, Crystal Palace'tan Wilfred Zaha'yı 65-70 milyon pound bedelle transfer edecek. Bu transfer nedeniyle Onyekuru'nun 12-13 milyon euro bedelle bir İtalyan kulübüne transfer olacağı konuşuluyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR