Her Yerde Sen izleyicisi kazan kaldırdı! Doya doya aşk yaşayamayacaklar mı

Fox TV'nin çok sevilen yaz dizisi Her Yerde Sen'in bu hafta ekranlara gelecek 11. bölüm fragmanları izleyenleri kızdırdı. Selin ve Demir tam aşk yaşayacakken ortalığın karışması diziyi kaçırmadan izleyen herkesi mutsuz etti. Neden mi? İşte detaylar...

Her Yerde Sen izleyicisi kazan kaldırdı! Doya doya aşk yaşayamayacaklar mı
Yayın Tarihi: 28.08.2019 16:25:00

Fox TV'nin çok sevilen yaz dizisi Her Yerde Sen reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bu hafta 11. bölümüyle ekranlara gelecek olan Her Yerde Sen'de yeni bölüm fragmanları izleyenleri kızdırdı. Tanıtımda gördüklerine isyan eden izleyiciler ise adeta kazan kaldırdı.

Başrollerini Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın Her Yerde Sen dizisinde aynı evi satın alan ve sonra birinin çalıştığı şirkete diğerinin yönetici olarak gitmesiyle işlerin karışması konu alınıyor. 



Selin ve Demir kavuşamıyor! İzleyiciler isyanda


İşte son birkaç bölümdür iyice yakınlaşan Selin ve Demir 10. bölümde nihayetinde öpüşmüştü. Bu andan sonra ikilinin dolu dolu aşk yaşamasını bekleyen izleyiciler ise Her Yerde Sen 11. bölüm fragmanlarını görünce isyan etti. 

Çünkü Her Yerde Sen 11. bölüm fragmanında Selin ve Demir'i ayırmak için harekete geçen Alara ve Burak, Demir'i Selin'in yalan söylediğine ikna ediyor. Ardından Mervelerin evli çıkmasıyla işler sarpa saracak. İyice aklı karışan Demir Merve'yi bildikleri konusunda sıkıştırınca her şeyi Selin'in planladığını aralarındaki aşkın da şirketteki yasağın kalkması için oyun olduğunu düşünecek. 



İşte bu durum da izleyenlerin kazan kaldrımasına sebep oldu. Çünkü herkes haftalardır Selin ve Demir'in mutlu mesut bie şekilde aşk yaşamasını bekliyordu. Sosyal medyadan bir sürü yorum yapan izleyiciler bu düşüncelerinin dikkate alınmasını istiyor. 

Her Yerde Sen 11. bölümüyle 30 Ağustos cuma günü saat 20:00'da Fox TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR