Her Yerde Sen neden yayınlanmıyor? Günü mü değişti? Hangi gün yayınlanacak

Fox ekranlarının yaz başından beri her cuma ekranlara gelen romantik komedi dizisi Her Yerde Sen 25 Ekim akşamı yani bu akşam yayınlanmayacak. Haliyle bu durumun nedenini merak eden ve yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleyen izleyiciler ise Her Yerde Sen niçin yayınlanmıyor? Günü mü değişti? arıyor

Her Yerde Sen neden yayınlanmıyor? Günü mü değişti? Hangi gün yayınlanacak
Yayın Tarihi: 25.10.2019 15:32:00

Her Yerde Sen neden yayınlanmıyor? Günü mü değişti? Yeni bölüm hangi gün yayınlanacak? her yerde aranmaya başladı. Fox TV'nin Karga Seven Pictures imzalı yeni dizisi Her Yerde Sen yeni bölümleriyle her cuma ekranlara geliyordu. Selin ve Demir'in tesadüfler silsilesiyle gelen aşkını anlatan dizi bu akşam 19. bölümüyle karşımıza çıkacaktı. Ancak Her Yerde Sen 19. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Neden mi? Hadi gelin birlikte bakalım....

Başrollerini Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın paylaştığı Her Yerde Sen dizisi eğlenceli hikayesiyle herkesin favorisi olmuştu bu sayede yeni sezon bileti de almayı başaran yapım için şaşırtıcı bir hamle yapıldı. Her Yerde Sen dizisinin günü değişti. 



HER YERDE SEN GÜNÜ NEDEN DEĞİŞTİ? YENİ GÜNÜ NE OLDU

Sezon dizileri Hercai, Payitaht Abdülhamid ve Arka Sokaklar'ın başlamasıyla reytingleri bir hayli düşen Her Yerde Sen, yeni dizi Sevgili Geçmiş'le daha da aşağı sıralara düşmesin diye Fox bir müdahalede bulundu ve dizinin yeni günü cumartesi oldu.

Yani Her Yerde Sen 19. bölüm itibariyle cumartesi akşamları yayınlanacak.


HER YERDE SEN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Artık cumartesi günü yayınlanacak Her Yerde Sen dizisinin 19. yeni bölümü 26 Ekim akşamı Fox ekranlarında olacak. Böylece sevilen dizi Kalk Gidelim, Benim Tatlı Yalanım, Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi yapımlarla reyting mücadelesine girecek.



HER YERDE SEN 19. BÖLÜM ÖZETİ

Selin keşfettiği sırrın buzdağının görünen kısmı olduğunu farkedince darmadağın olur. Öğrendiklerinin altında ezilmemeye ve çatışan duygularıyla başetmeye çalışan Selin kimi zaman öfkesine kimi zaman aşkına sığınır. Demir Selin’i kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapar. Eylül ise Selin’le yüzleşecek ve tehlikeli bir hamle ile Artemim’i kurtarmayı deneyecektir.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR