Hercai bu cuma var mı? Hercai ne zaman başlayacak

ATV'nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran cuma dizisi Hercai dizisinin yeni sezonuna sayılı günler kaldı. Miran ve Reyyan'ın acıklı hikayesinin ele alındığı Hercai yeni sezon ilk bölüm ne zaman? çok merak ediliyor. 13. bölüm fragmanlarıyla heyecanın iyice arttığı Hercai 2. sezonda neler olacak?

Hercai bu cuma var mı? Hercai ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 19.09.2019 00:39:00

ATV'nin geçen sezon başlayan ve daha ilk bölümden büyük başarı yakalayan dizisi Hercai, cuma akşamının dengesini bozdu. Başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün paylaştığı dizi ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. Mayıs ayında heyecan dolu bir sezon finali yapan Hercai yeni sezon ilk bölüm ne zaman? her yerde aranıyor. 

Yapımını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai dizisi, 20 Eylül Cuma günü başlıyor. 13. bölümüyle ekranlara gelecek dizinin yeni sezon ilk bölüm tanıtımlarından anladığımız kadarıyla Şadoğlu ailesi Mardin'i terk etmek zorunda kalırken, iki aile arasında kan davası başlayacak. Tüm bu yaşanlara rağmen Miran'ı kaybetmek istemeyen Reyyan ise Azad'ı korumak için kalbinin sesini bastıracak. 

Hercai 2. sezon ilk bölümüyle 20 Eylül cuma akşamı saat 20:00'de ATV'de..


HERCAİ DİZİSİNDEN KİMLER AYRILDI?


Hercai dizisinin ilk sezonu bitip, dizi sezon finali yapınca ayrılık haberleri de gelmişti. Dizinin senaryo ekibinden Feraya Şahin ve Eda Tezcan ayrıldı. Yeni sezonda Hercai senaryo ekibine ise daha önce Gümüş, Karadayı, Lale Devri ve son olarak Kalbim Yangın Yeri dizilerine imza atan Berfu Ergenekon dahil oldu.

HERCAİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Hercai, Mardin Midyat'ta çekiliyor. Daha önce Sıla dizisinin çekildiği Mardin konağında yapılan çekimler izleyenleri adeta büyülüyor. Mardin'in tarihi dokusu ve taş evleriyle de eşsiz manzaralar sunan dizi rakiplerine adeta fark atıyor.

HERCAİ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan’dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey’in müdahalesiyle karşılaşır. Sonunda Reyyan’ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran’la bir kere daha karşı karşıya gelir. Azat’ın, Gönül’ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir.

Diğer yandan Azat’la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR