Hercai dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Aşk ve intikam dolu bir dizi geliyor

ATV'nin yeni bombası Hercai dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Hercai dizisi heyecanla bekleniyor. Peki Hercai dizisi ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Hercai dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Aşk ve intikam dolu bir dizi geliyor
Yayın Tarihi: 5.02.2019 00:35:00

ATV'nin iddialı yeni dizisi Hercai'nin ilk tanıtımı yayınlandı. Peki Hercai dizisi ne zaman başlayacak?

Son iki yıldır özellikle Sen Anlat Karadeniz, Bir Zamanlar Çukurova gibi çok başarılı yapımlara imza atan ve diziler açısından oldukça yükselişe geçen ATV yeni dizilerle ekranları kasıp kavurmaya devam ediyor.

Son olarak ATV ekranlarında "Kocaman Ailem" dizisini yapan Mia Yapım'ın yeni dizisi Hercai'nin ilk tanıtımı yayınlandı. Peki Hercai dizisi ne zaman başlayacak?

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Hercai dizisinde Ebru Şahin, Akın Akınözü, İlay Erkök, Gülçin Santırcıoğlu, Macit Sonkan, Tansu Taşanlar, Oya Unustası, İlay Erkök, Edip Saner, Güneş Hayat, Gülçin Hatıhan, Aydan Burhan ve İnci Şen gibi isimler yer alacak. Peki Hercai dizisi ne zaman başlayacak?

Mardin'de çekilen Hercai dizisinin senaryosunu  Eda Tezcan ve Feraye Şahin kaleme alırken, dizinin yönetmen koltuğunda da Cem Karcı oturuyor. Peki Hercai dizisi ne zaman başlayacak?




Daha başlamadan yaprak dökümü yaşayan Hercai dizisinden ilk olarak yönetmen Cemal Şan sonrasında ise usta oyuncu Servet Pandur ayrılımıştı.

Öte yandan Hercai dizisinin ilk tanıtımı merakı iyice arttırdı. Akın Akınözü'yle Ebru Şahin'in uyumunu çok beğenen izleyiciler Hercai için şimdiden heyecanlandı. Peki Hercai dizisi ne zaman başlayacak?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi ama Hercai dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Hercai dizisi çok yakında ATV ekranlarında!

İşte Hercai dizisinin ilk tanıtımı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR