Hercai yeni sezon fragmanı herkesi şoke etti! Dondurma kabından çıkan sarma gibi

ATV'nin geçtiğimiz sezon fırtınalar estiren Hercai dizisi 12 bölüm boyunca ekranlara gelmiş ve mayıs ayında sezon finali yapmıştı. 2. sezon çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan dizinin dün akşam da yeni sezon fragmanı yayınlandı. Ancak Hercai yeni sezon fragmanı beklentilerin altında kaldı.

Hercai yeni sezon fragmanı herkesi şoke etti! Dondurma kabından çıkan sarma gibi
Yayın Tarihi: 22.08.2019 10:47:00

ATV'nin Mia Yapım imzalı fenomen dizisi Hercai ilk sezonuyla tozu dumana kattı. 12 bölüm boyunca zirveden inmeyen dizi mayıs ayında sezon finali yaparak yaz tatiline çıktı. Yeni sezon çekimleri de geçen hafta başlayan Hercai'nin 2. sezon fragmanı dün akşam yayınlandı. Ancak diziden beklentileri iyice yükselen izleyiciler tanıtımı hiç beğenmedi. İşte Hercai yeni sezon tanıtımına gelen o yorumlar...



HERCAİ YENİ SEZON TANITIMI SINIFTA KALDI

Başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Hercai dizisinin yeni sezon tanıtımında Şadoğlu ve Aslanbey aileleri bir arada ve çok mutlu gözüktü. Miran ve Reyyan'ın gelin damat olarak gözüktüğü ilk anlarda mutluluk had safhadaydı. Ancak Reyyan'ın şükretmesiyle rüyadan uyanması bir oldu ve her şey tersine döndü. 

İşte bu sahneden bir şey anlamayan izleyiciler tanıtımı yerden yere vurdu. "Dondurma kabından çıkan sarma gibiyim şu an", "3 aydır bunu mu bekledik biz", "Bir şey anlayan varsa bana da anlatsın", Reyyan yine rüya görüyor" gibi yorumlar yapan izleyiciler yeni sezon için heyecanlansalar da ilk fragmanı hiç beğenmediler.




Henüz hangi tarihte başlayacağı açıklanmayan Hercai 13 Eylül cuma akşamı kaldığı yerden ekranlara gelmeye devam edecek. 

HERCAİ BOMBA GİBİ DÖNÜYOR

Çok kısa olmasına rağmen ve çokca eleştirilmesine rağmen Hercai yeni sezon tanıtımı kısa sürede tam 1 Milyon görüntülenmeye ulaştı. Bu da gösteriyor ki Hercai 2019-2020 sezonuna da damgasını vuracak yapımlar arasında yerini alacak. 

İşte Hercai yeni sezon ilk tanıtımı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR