Hercai yeni sezon fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak (Tarih Belli Oldu)

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai yeni sezonuyla ekranlarda olacak. Dİzi severler, Hercai yeni sezon tarihini araştırmaya başladı. Hercai yeni sezon ne zaman başlayacak? Herzai yeni sezon fragmanı da yayınlandı!

Hercai yeni sezon fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak (Tarih Belli Oldu)
Yayın Tarihi: 21.08.2019 22:51:00

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai, yeni sezonuyla yakında yine ATV ekranlarında olacak! Hercai dizisinin yeni sezon fragmanı da yayınlandı! Hercai tutkunları, yayınlanan yeni fragmanın ardından yeni sezon tarihini araştırmalara başladı. Hercai dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Hercai yeni sezonda neler olacak? Bu soruların yanıtı merak ediliyor.

Hercai Dizisi Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Hercai dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı ancak yeni sezon tarihi henüz netlik kazanmadı. Hercai dizisi yeni sezon ilk bölümüyle Eylül ayında ATV ekranlarında olacak. Ancak Eylül'ün ilk haftası mı yoksa 2. haftası mı yayınlanacak? Bu sorunun yanıtı henüz verilmedi.

Kısa süre içinde Hercai dizisi yeni sezon ilk bölümü tarihi belli olacak. Belli olduğunda bu sayfadan öğrenebilirsiniz.


Hercai Dizisi Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!



Hercai Dizisi yeni sezonda Miran ve Reyyan evleniyorlar. Tüm aile, eş, dost mutlu bir sofrada buluşuyor. Her şey yolunda giderken Reyyan bir anda akşam karanlığında Miran'ı kaybediyor. Bulduğunda Miran çok öfkeli şekilde ona bakıyor ve Reyyan "Konuşsana, bir şey desene." diyor. Heyecan dolu bir Hercai yeni sezonu izleyicileri bekliyor...

Hercai 6 Eylül cuma günü yeni sezonu başlıyor!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR