Herkesin heyecanla beklediği Hakan: Muhafız'ın 2. sezon ilk fragmanı yayınlandı

Netflix'in ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız kısa sürede çok geniş bir kitleye ulaşmış ve çok beğenilmişti. Hal böyle olunca da herkes Hakan: Muhafız 2. sezonu beklemeye başladı. Müjdeli haber bugün geldi. Hakan: Muhafız'ın 2. sezon ilk fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

Herkesin heyecanla beklediği Hakan: Muhafız'ın 2. sezon ilk fragmanı yayınlandı
Yayın Tarihi: 26.02.2019 12:24:00

Dünyanın en çok izlenen online dizi ve film platformu olan Netflix'in ilk original yapımı olan Hakan: Muhafız'ın geçtiğimiz Aralık ayında ilk sezonu yayınlanmış ve kısa sürede çok beğenilmişti. Hakan: Muhafız ilk sezonuyla hem ülkemizde hem de dünyada büyük beğeni toplamış milyonlarca Netflix kullanıcısı diziyi büyük bir keyifle izlemişti.

Hakan: Muhafız ilk sezonu izleyen herkes dizinin 2. sezonunu merakla bekliyordu. Bu yıl içinde yayınlanacak Hakan: Muhafız 2. sezondan müjdeli haber geldi. Hakan: Muhafız 2. sezon ilk fragmanı sürpriz bir şekilde yayınlandı.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Burçin Terzioğlu, Okan Yalabık ve Saygın Soysal'ın paylaştığı Hakan: Muhafız dizisinin 2. sezonunda diziye yeni isimler de katılmıştı. 

Netflix'in ilk Türk yapımı olan Hakan: Muhafız dizisi tılsımlı bir yadigâr tarafından kendisine mistik güçler verilen genç bir adamın, karanlık güçlerle savaşmak ve geçmişindeki bir gizemi çözmek üzere bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor. 




Hakan: Muhafız 2. sezonda Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi sevilen oyuncularda diziye dahil oldu. Ancak Hakan: Muhafız'ın 2. sezon fragmanında Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Cüneyt Arkın'ı görmek heyecanı iyice arttırdı. 

Hakan: Muhafız 2. sezon ilk fragmanında Cüneyt Arkın'ı görmek izleyenlere büyük bir sürpriz oldu.

İşte Hakan: Muhafız 2. sezon ilk fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR