Hesabına nakit kredi alacak kişiler dikkat! IBAN numarasına ödeme olacak

Hesabına nakit kredi alacak kişiler dikkat! IBAN numarasına ödeme olacak

Hesabına nakit kredi alacak kişiler dikkat! IBAN numarasına ödeme olacak
Yayın Tarihi: 7.10.2023 09:35:00

Bankalar tarafından yapılan yeni ödeme duyurusunda bankamatik kartı hesabı olanlara bankalar tarafından yeni bir duyuru yapıldı! Nakit ihtiyacınızın olması durumunda işlemlerinizi yapacağınız bu yeni kredi kampanyası ile birlikte vatandaşların IBAN numarasına ödemeler yatacak. Hesabınıza banka şubesine gitmeden kredi almak istiyorsanız, aşağıdaki banka sizlere destek olacak. Bu banka üzerinden başvuru yaparak kredi almak için öncelikle kredi politakalarına uygun olmanız gerekmektedir.

AKBANK KREDİ KAMPANYASI 

Akbank üzerinden kredi kampanyasına katılmak için başvuru yapacak olan kişilere banka hemen işlem yaparak kredi ödemesi vermektedir. Akbank kredi notu 1200 ve üzerinde olan her vatandaş için kredi başvurusu alıyor. Kredi değerlendirmesi TC kimlik numarasına göre yapılırken, başvuru yaparak nakit kredi kullanmak isteyen herkes için başvuru şartlarına uygun olması durumunda işlemler Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapılıyor. Akbank direkt uygulamasına giderek başvuru yapmak isteyen herkes, işlemlerini 5 dakika içinde yapacak ve kredi başvurusu yapacağınız zaman banka hemen sizlere hızlı kredi sunacak. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi başvurusu yapacak olan kişilere hemen işlem verilmektedir. Acil ihtiyaç kredisi ayrıca SMS ile de verilmektedir. 

SMS KREDİ

Sms ile kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler KREDİ TC kimlik yazarak bu mesajı 4425 numarasına gönderebileceklerdir. Bu şekilde kredi başvurusu yapılacak ve bu başvuru ile birlikte hemen aynı gün içinde destek olunacaktır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR