Hesaplara 4336 TL Para aktarıldı! T.C Kimlik Numarası 0 2 4 6 8 Olanların Dikkatine

Hesaplara 4336 TL ödeme yapıldı. TC Kimlik numarası 0 2 4 6 8 olanlara ödeme yapıldı. Hesaplarınızı kontrol edin.

Hesaplara 4336 TL Para aktarıldı! T.C Kimlik Numarası 0 2 4 6 8 Olanların Dikkatine
Yayın Tarihi: 25.06.2023 08:57:00

Sosyal yardım ödemeleri arasında bulunan evde bakım maaşı ödemeleri ile alakalı araştırmaların yoğunlaştığı belirtildi. Bu doğrultuda Kurban Bayramı evvelinde beklenen destek ödemelerinin hesaplara geçirildiği bildirildi. Evde bakım maaşı alan vatandaşlar Kurban Bayramı evvelinde yapılacak olan ödemeler ile alakalı sorularına cevap aramaya başlarken aile Bakanlığı tarafından oldukça önemli bir açıklama gerçekleştirildi. 

Aile Bakanlığı'nın yapmış olduğu açıklamaya göre ödemelerin başlatıldığı bildirildi. Kurban bayramına sayılı günler kalırken evde bakım maaşı ödemeleri ne zaman başlayacak? Evde bakım maaşı ödemeleri başladı mı? Evden bakım maaşı ödemeleri ne zaman? Evde bakım maaşı ödemeleri hangi gün hangi tarihte hesaplara yatacak? Sorularına cevap aranırken söz konusu olan ödemelerin hak sahibi olan kişilerin hesaplarına yatmaya başladığı belirtildi.

Evde Bakım Ödemeleri Hesaplara Yatırılmaya Başlandı



Sosyal yardım ödemeleri için de yer alan evde bakım maaşı ödemeleri her ayın belirli tarihlerinde hak sahibi olan vatandaşların hesaplarına yatırıldığı belirtilmiştir. Bu ayki evde bakım maaşı ödemelerinin araya giren Kurban Bayramı dolayısıyla mevcut hesaplara erken bir şekilde yatırılıp yatırılmayacağı merak ediliyordu ki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir açıklama geldi ve ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlandığı bildirildi. 
Bu ödemeler bilindiği üzere her ayın 15'i ile 30'u arasında hesaplara aktarılıyor. Evde bakım maaşı ödemeleri başladı mı soruları gündemdeki yerini koruyor. Evde bakım maaşı ödemelerinin bu ay Kurban Bayramı dolayısıyla hak sahibi olan vatandaşların hesabına erken tarihte yatırılmaya başlandı. Konu ile alakalı olarak, evde bakım maaşı ödemeleri ile ilgili en çok araştırılan konuların başında ödeme sorgulama geliyor. 

Maaşlar yatırılmaya başlandı mı? Ödemeler ne zaman başlayacak? Ödemeler hesaplarda mı? Gibi sorulara cevap arayan vatandaşlar hesaplarını kontrol etmek istiyor. Bu kapsamda evde bakım maaşı sorgulama ekranı da son günlerde en çok araştırılması yapılan konular arasında bulunuyor. Evde bakım maaşı ödemesi alan vatandaşlar bu ay gerçekleştirilecek olan ödemeler ile alakalı detaylara e-devlet üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde ulaşım sağlayabilirler.


Evde Bakım Maaş Sorgulama Ayrıntıları

T.C kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile sistem üzerinden giriş gerçekleştirerek arama kısmına ‘’Engelli evde bakım ödemeleri bilgileri’’ sorgulama yazarak butona tıklaması yapıldığında maaş ödeme ayrıntılarının sorgulanabildiği ifade edildi. 

Evde bakım maaşı ödemeleri ile alakalı ayrıntılara mesaj ile de ulaşılabildiği belirtilerek evde bakım ödemeleri ile alakalı ayrıntıları öğrenmek isteyen vatandaşlar cep telefonlarının Mesaj kısmına bakiye yazarak 4747'ye mesaj gönderimi gerçekleştirerek ödeme bilgilerini kontrol edebilecekleri paylaşıldı. 

Evde bakım maaşları hesaplara kurban bayramından önce gerçekleştirileceği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyuruldu. Sosyal yardım ödemeleri arasında en çok sorgulanan evde bakım maaşı ödemeleri her ayın belirli tarihlerinde hak sahibi olan bireylerin hesaplarına aktarılan bir ödemedir. 

Evde yaşlı bakıma ihtiyacı olan bireylerin bakımını üstlenen kişilere devlet tarafından her ayın belirli tarihlerinde evde bakım maaşı ödemeleri gerçekleştiriliyor. Bu ödemeyi alabilmeleri için bireylerin başvuru yapıp başvuruları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından değerlendirildikten sonra hak sahibi olmaları durumunda her ayın belirli tarihlerinde verilen evde bakım maaşı ödemesinden faydalanabilirler. 

Evde bakım maaşı ödemeleri kurban Bayramı dolayısıyla hesaplara erken tarihlerde yatırılacak. Vatandaş evde bakım maaşının ne zaman hesaplara yatıp yatmayacağı konusunu merak ederken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama gecikmedi. Evde bakım maaş sorgulama işlemlerini e-devlet şifresi üzerinden sisteme giriş yaparak hak sahibi olan vatandaşlar ödemenin ayrıntılarını sorgulayabilecekleri ifade edildi.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR