Hızır Çakırbeyli ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da büyük şok

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 112. bölümüyle ekranlara geldi. Bölümün finalinde ise Hızır Çakırbeyli vurulunca dizinin takipçileri ayağa kalktı.

Hızır Çakırbeyli ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da büyük şok
Yayın Tarihi: 24.10.2018 11:27:00

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın dünkü bölümü izleyenleri korkuttu. Bölümün finalinde Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli karakteri vuruldu.



Ateş'in vurduğu Hızır'ın akıbeti ise çok merak ediliyor.


Daha öncede aynı tarzda olan ve yıllarca herkesi ekrana kitleyen Kurtlar Vadisi'ndeki Süleyman Çakır ile Hızır Çakırbeyli karakterini özdeşleştirilen izleyenler ise bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyor. O yıllarda da Çakır'ın ölümü diziyi sevenleri çok etkilemiş hatta karakter için mezar taşı yapılıp, mevlüt bile okutulmuştu.



Böyle bir olayı bir daha kimsenin kaldıramayacağını düşünen izleyenler, Hızır'ın ölmesini hiç istemiyor. Dizi bittikten sonra Hızır'ın ölüp ölmediği her yerde arayan izleyiciler ise bir hayli endişelendi. Hızır'ın dizinin ana karakteri olduğunu söyleyen izleyiciler o ölürse dizinin final yapacağını düşünüyor.

Yani Hızır ölmeyecek bir şekilde kurtulacak; fakat Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın reytingleri bu akıllıca hamleyle daha da artacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR