Hızlı ve Kefilsiz 15.000 TL Kredi Müjdesi! Hemen Alın

Hızlı ve kefilsiz 15.000 TL kredi veren bankalar ve başvuru şartları nelerdir? Sizlerde eğer hızlı 15.000 TL kredi almak istiyorsanız, hangi bankalardan hızlı kredi alabilirsiniz? Yazımızda hızlı kredi onayı alacağınız ve kefilsiz olarak ihtiyaç kredisi kullanacağınız bankalar hakkında bilgiler vere

Hızlı ve Kefilsiz 15.000 TL Kredi Müjdesi! Hemen Alın
Yayın Tarihi: 29.07.2020 23:05:00

Hızlı ve kefilsiz 15.000 TL kredi veren bankalar ve başvuru şartları nelerdir? Sizlerde eğer hızlı 15.000 TL kredi almak istiyorsanız, hangi bankalardan hızlı kredi alabilirsiniz? Yazımızda hızlı kredi onayı alacağınız ve kefilsiz olarak ihtiyaç kredisi kullanacağınız bankalar hakkında bilgiler vereceğiz. 15.000 TL ve üzerinde kredi ihtiyacınız varsa verdiğimiz bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Bankaların kredi kampanyalarından en çok tercih edileni hızlı ve anında kredi veren banka
kampanyalarıdır. 15.000 TL ihtiyaç için kredi başvurusu yapacaksanız, bankaların bireysel kredi olarak verdiği tüketici kredisine başvuru yapmanız gerekmektedir. Seçtiğiniz bankadan kredi başvurusu yaptığınızda, banka şartlarına uygun olan müşterilerin hemen bu bankalar için kredi kullanacağını da söylemek istiyoruz. 15.000 TL kredi başvurusu yaptığınızda, banka hemen bu kredilerde sizlere kefilsiz olarak onay verecektir. Kredi notunuz yüksekse bankalardan hemen kredi kullanabileceksiniz.
Şimdi sizlere kredi notu için sıkıntısı olmayan ve banka şartlarına uygun olan müşterilerin hangi şartlarda kredi alacaklarından bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Yapı Kredi Bankası Kefilsiz 15.000 TL Kredi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi alacaksanız, banka şartlarına uygun olmanız durumunda hemen işlem yapabileceksiniz. Yapı Kredi Bankası kefilsiz kredi verirken, banka şartlarına uygun olan müşterilere anında hizmet veriyor. Bunun için kredi başvurusu yapacaksanız banka şubelerine gidebilir, bankanın internet bankacılığını kullanabilir veya SMS atarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız Bireysel yazın boşluk bırakın TC numaranızı yazın boşluk bırakın ve Aylık Gelirinizi yazın 4411’e gönderin. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Yapı Kredi Bankası üzerinden 15.000 TL kredi kullandığınızda banka 60 ay vade ile sizlere kredi desteği verecektir.

Odeabank 15.000 TL Kefilsiz Hızlı Kredi

Odeabank, ihtiyaç kredisi verdiği zaman müşterilerine anında kredi imkanı tanımaktadır. Banka kefilsiz olarak ve sadece kimlikle kredi verecektir. Sizlerde Odeabank üzerinden 15.000 TL kredi başvurusu yaptığınızda şartlara uygunsanız hemen kredinizi kullanabilirsiniz. 60 ay vadeye kadar bu kredileri kullanmanız mümkündür. SMS ile kredi başvurusu yapacaksanız Nakit yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı 8444’e gönderin. Ayrıca size yakın Odeabank şubesinden de sadece kimlikle kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Finansbank ve Enpara 15.000 TL Kefilsiz Kredi Kampanyası

Banka kredi başvurusu yapacaksanız ve bankaya gitmeden ne kadar kredi onayı alacağınızı görmek istiyorsanız QNB Finansbank üzerinden SMS kredi başvurusu yapabilirsiniz. TC kimlik numaranızı sadece yazdıktan sonra, 5030’a gönderiniz. QNB Finansbank 15.000 TL kredi başvurusunu yapmış olacaksınız. Eğer banka politikalarına uygun müşteriyseniz 5 dakika dolmadan kredi sonucu sizin mesaj attığınız cep telefonuna gelecektir. Onay aldığınız krediyi kefilsiz olarak 60 ay vadeye kadar kullanabilirsiniz.
Bu bankanın ortak şubesiz bankası olan Enpara.com üzerinden de bankaya gitmeden 15.000 TL kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurunuz onay aldıktan sonra kefilsiz olarak kredinizi kullanacaksınız. Mobil uygulama üzerinden veya bankanın resmi internet sitesinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.
 
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR