Hollywood Yıldızları Zombiye Dönüşürse Neler Olurdu?

Hollywood’a bir meteor düşse ve tüm oyuncular zombiye dönüşseydi neler olurdu? Fabrice Mathieu’nun hazırladığı video çalışması, tam olarak bu sorunun cevabını veriyor!

Hollywood Yıldızları Zombiye Dönüşürse Neler Olurdu?
Yayın Tarihi: 23.11.2017 17:25:00

Yıllardır beyazperdede izlediğimiz zombi filmleri janrasının severleri elbette ki bir zombi saldırısı ya da zombi salgını sırasında nasıl korunacağının planlarını yapmıştır.

Peki çıkardığı gaz sebebiyle insanları zombiye dönüştüren bir meteor, tam da Lee Dağları’nın eteğindeki Hollywood tabelasının yanına düşse ve Hollywood alemindeki pek çok isim zombiye dönüşseydi? Daha önce Alfred Hitchcock’la Star Wars evrenini bir araya getirdiği Darth by Darthwest isimli video çalışmasıyla başarılı bir iş ortaya koyan Fransız film yapımcısı Fabrice Mathieu, yeni çalışmasında tam da bu soruya yanıt arıyor.


Leonardo Di Caprio’dan Michael Keaton’a Brad Pitt’ten Michele Pfeiffer’a kadar pek oyuncuyu içerisinde barındıran video çalışması Hollywood Zombies‘in senaryosu ve kurgusu da Mathieu’nün kendisine ait. Arka planda Wojciech Kilar’dan Bram Stoker’s Dracula isimli şarkıyı duyduğumuz video çalışmasının özellikle ilk kısmının oldukça başarılı olduğunu söylemek gerek. Onlarca farklı Hollywood filminden birçok farklı sekansın kullanıldığı video ilerledikçe görsel efektlerin yeterince başarılı şekilde uygulanmamasından mı bilinmez ufaktan göz yormaya başlayan video çalışmasının fikrin uygulanması yönünden oldukça başarılı olduğu aşikar.




 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR