IBAN Numaranıza Yapılacak Olan Ödemeler Belli Oldu! 10 Gün İçinde Destek Verilecek!

IBAN Numaranıza Yapılacak Olan Ödemeler Belli Oldu! 10 Gün İçinde Destek Verilecek!

IBAN Numaranıza Yapılacak Olan Ödemeler Belli Oldu! 10 Gün İçinde Destek Verilecek!
Yayın Tarihi: 29.09.2023 09:59:00

IBAN hesaplarınızı kontrol edin, çünkü 20 bin lira tutarındaki ödeme hesaplarınıza yatırıldı ve süre sadece 10 gün ile sınırlı! Son dönemde yapılan kampanyalar kapsamında artık gelir belgesine ihtiyaç duymadan 20 bin lira tutarında ihtiyaç kredisi verilmektedir. Yapı Kredi Bankası tarafından sunulan bu kredi, uygun faiz oranları ile işlem görmektedir. Ancak bu avantajlardan faydalanabilmek için başvuru yapmanız gerekmektedir. 20 bin lira değerindeki krediyi almak isteyenler, hızlı bir şekilde başvurarak bu tutarı hesaplarına yatırma fırsatına sahiptirler. Kredi başvuru işlemleri sadece 5 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanabilir ve aynı gün içinde ödeme alabilirsiniz.

Başvuruyu en yakın banka şubesinden yapabileceğiniz gibi cep telefonunuzdan SMS yoluyla da gerçekleştirebilirsiniz. Eğer ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, Yapı Kredi Bankası'nın başlattığı kredi kampanyasına dahil olabilir ve cep telefonunuzdan mesaj göndererek başvuruda bulunabilirsiniz.

Sms Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi Bankası tarafından sunulan ihtiyaç kredisine SMS yoluyla başvurabilirsiniz. Telefonunuzun mesaj bölümünden, 20 bin liraya kadar olan kredi için 36 aya varan vade seçenekleriyle başvuru yapabilirsiniz. Başvuruyu tamamlamak için TC kimlik numaranızı, aylık gelirinizi ve doğum tarihinizi yazarak bu bilgileri 4411 numaralı hatta kısa mesaj olarak göndermeniz yeterlidir. Başvurunuzun ardından size kredi onayı ile ilgili bilgi verilecektir. Onaylanan krediyi kullanmak için en yakın banka şubesine kimlik belgenizle gitmeniz gerekecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR