IBAN numarasına 12 bin 400 TL yatıyor: TC kimlik ile başvuru yapan hemen alıyor!

Son dakika haberi: IBAN numarasına 12 bin 400 TL yatıyor: TC kimlik ile başvuru yapan hemen alıyor! Detaylar...

IBAN numarasına 12 bin 400 TL yatıyor: TC kimlik ile başvuru yapan hemen alıyor!
Yayın Tarihi: 14.10.2023 09:32:00

12.400 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alacak olan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni kampanyada Denizbank tarafından bir duyuru yapıldı ve IBAN numarasına bu limitler kimlik numaranız ile birlikte başvurunuzu yaptıktan sonra hesaba yatacağı açıklandı. Denizbank yapmış olduğu yeni bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan ve kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara bireysel kredi kapsamında kredi puanına göre ödemeler veriyor ve özellikle de gelir belgesiz olarak düşük limitlerde kredileri aynı gün içinde kullandırıyor. 12.400 TL kredi kullanmak istiyorsanız ve başvurunuzu bu banka üzerinden gerçekleştirmek istiyorsanız banka kredi puanınızın uygun olması halinde işlemlerinizi 18 yaş üzerinde olmanız durumunda yapabilirsiniz.

IBAN NUMARASINA NAKİT!

Denizbank üzerinden başlatılan bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar cep telefonları üzerinden mesaj atarak internet sitesine giriş yaparak veya internet bankacılığı kullanarak gelir belgesiz kredi onayı alabiliyor ve kredi banka şubelerine gitmeden kullanabiliyor. Denizbank üzerinden sorumsuz bir şekilde ihtiyaç kredisi ödemesi almak istiyorsanız 1200 ve üzerinde bir kredi puanınızın olması halinde işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve bu bankalar üzerinden kredi alabilirsiniz.

SMS KREDİ

Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler cep telefonları üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorlarsa kredim t.c kimlik ve doğum tarihini aralarda boşluk bırakarak yazabilir ve cebimde Kredi numarası olan 32 80 numarasına mesaj göndererek Kredi işlemlerini gerçekleştirebilir. 32 80 numarasına göndermiş olduğunuz mesaj sonrasında değerlendirme kimlik numaranız üzerinden yapılarak sizlere hızlı bir şekilde söylenmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR