IBAN numarasına 9000 TL ödeme yattı! Son dakika...

IBAN numarasına 9000 TL ödeme yattı! Son dakika...

IBAN numarasına 9000 TL ödeme yattı! Son dakika...
Yayın Tarihi: 31.05.2023 21:06:00

Akbank, son dakika flaş haber olarak duyurduğu kampanyasıyla 9.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara özel bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında Akbank, düşük faizli kredi ödemeleriyle nakit ihtiyacını karşılamak isteyenlere destek oluyor.

Akbank, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, TC kimlik numaraları üzerinden yapılan sorgulamalarla kredi ödemesi alabilmektedir. 9.000 TL ihtiyaç kredisi için başvurunuzu Akbank'ın kredi başvuru yöntemleri aracılığıyla kolayca gerçekleştirebilir ve başvurunuzun onaylanıp onaylanmadığını oturduğunuz yerden öğrenebilirsiniz.

9000 TL Kredi Başvurusu için SMS Yöntemi SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, cep telefonları aracılığıyla hızlıca başvurularını gerçekleştirebilirler. Akbank, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen kişilere, "kredi" yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermelerini önermektedir. 44 25 numarasına gönderilen mesaj sonrasında 36 ay vadeli kredi ödemesi alıp almadığınız hakkında size bilgilendirme yapılacaktır.

Başvurunuz Sonrasında Kredi Puanınıza Göre Ödeme TC kimlik numarası üzerinden yapılan başvuruların ardından kredi puanı 1200 üzerinde olan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi kullanma fırsatına sahip olacaklar ve kredi kullanımı onaylandıktan sonra aynı gün içinde hesaplarına ödemeleri alabileceklerdir. Kredi puanınıza göre belirlenen faiz oranlarıyla destek ödemeleri gerçekleştirilecektir.

Akbank'ın bu ihtiyaç kredisi kampanyası, TC kimlik numarası üzerinden yapılan başvurularla hızlı bir şekilde işlemlerin tamamlanmasını sağlayarak, vatandaşlara düşük faizli kredi imkanı sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR