IBAN numarasına ödeme yattı! TC kimlik ile sorgulama yaparak 100 bin TL'ye kadar ödeme alıp-almadığınızı kontrol edin

IBAN numarası üzerinden TC kimlik numarası ile ödemeler yatmaya devam ediyor. Para sıkıntısı yaşayanlara o bankadan SON DAKİKA haber geldi...

IBAN numarasına ödeme yattı! TC kimlik ile sorgulama yaparak 100 bin TL'ye kadar ödeme alıp-almadığınızı kontrol edin
Yayın Tarihi: 19.08.2023 15:47:00

Akbank tarafından yapılan yeni duyuruda IBAN numaralarına yapılacak olan nakit kredi ödemelerinde limit yükseldi ve 100.000 TL'ye kadar ödemeler verileceği bugün sabah itibariyle duyuru yapıldı. 

Akbank tarafından başlatılan bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların IBAN numarasını alacakları ödemeler kişilerin kendi kredi puanına ve daha önceki çalışmış oldukları bankalardaki kredi ve kredi kartı ödemelerine göre ödenmektedir. Akbank yapmış olduğu bu ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar kredi ödemeleri almaları halinde geri ödeme tablosu olarak 36 ay vadeli ödeme tablosu oluştururken, 50.000 TL ve 100.000 TL arasında kredi ödemesi alacak olan vatandaşları ise 24 ay vadeli Kredi ödeme tablosu oluşturma imkanı sunmaktadır.

Akbank tarafından yapılan açıklama sonrasında kredi başvuruları nasıl yapılır merak edilmektedir. Akbank Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak sizlere ihtiyaç kredisi ödemesi veren bankaların başında gelmektedir. Akbank hesabınızın olması durumunda da SMS atmadan ve banka şubelerine gitmeden Akbank direkt uygulaması üzerinden ne kadar kredi onayı aldığınızı görebilir aynı zamanda buradan kredi kartı başvurusu ve kredi mevduat hesabı başvurusu da yaparak nakit ihtiyacınızı bu şekilde giderebilirsiniz.

100.000 TL bireysel tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar cep telefonları üzerinden sms ile bireysel kredi kullanmak istiyorlarsa cep telefonları üzerinden atacakları mesaj ile birlikte hemen aynı gün içinde ne kadar kredi onayı aldıklarını 5 dakika içerisinde öğrenebiliyor. sms ile bireysel kredi kullanmak için Cep telefonunuz üzerinden atacağınız ücretli bir mesaj ile birlikte Kredi başvurunuzu yapmış bulunmaktasınız. SMS ile kredi başvurusu için kredi yazıp boşluk bırakıp kimlik numaranızı da yazdıktan sonra bu mesajı akbank'ın sms kredi servisi numarası olan 44 25 numarasına göndererek hızlı bir şekilde ne kadar kredi onayı aldığınızı görebilirsiniz. Akbank üzerinden yapılan Kredi değerlendirmesi sonucu sizlere kısa bir süre içerisinde iletildikten sonra banka müşterisi olan vatandaşlara yine sms ile onaylanan tutarı Akbank direkt uygulaması üzerinden de kullanma olanağı sağlıyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR