IBAN numarasına yatacak ödemeler belli oldu! TC kimlik ile hesaplarınızı kontrol edin!

IBAN numarasına yatacak ödemeler belli oldu! TC kimlik ile hesaplarınızı kontrol edin!

IBAN numarasına yatacak ödemeler belli oldu! TC kimlik ile hesaplarınızı kontrol edin!
Yayın Tarihi: 25.09.2023 18:39:00

Akbank, düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası ile vatandaşlara mali rahatlama fırsatı sunuyor. Bu kampanya, uygun faiz oranları, esnek ödeme seçenekleri ve basit başvuru süreci ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılamanız için ideal bir fırsat sunmaktadır.

Bankadan TC Kimlik Sahiplerine Özel Kampanya!

Akbank, Çarşamba ve Perşembe günleri 50, 60 ve 70 bin TL gibi yüksek kredi limitleri sunarak nakit ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı oluyor. Bu kampanya, düşük faiz oranları ve ödemeleri kolaylaştıran esnek seçenekler sunarak finansal rahatlamanızı sağlıyor.

Düşük Faiz Oranlarıyla 50-60-70 bin TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Akbank'ın özel kampanyası sayesinde, 30.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri düşük faiz oranları ile sunuluyor. Bu sayede hızlıca nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve geri ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Akbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası, ödemelerinizi kolayca planlayabilmeniz için esnek vade seçenekleri sunmaktadır. 30.000 TL'ye kadar olan kredilerde 36 aya kadar vade seçeneği bulunmaktadır. Ayrıca, başvurunuzu yaptığınızda ilk taksiti 3 ay erteleme imkanına sahipsiniz. Bu esnek ödeme seçenekleri, finansal yükünüzü hafifletmek için idealdir. Akbank'ın bu özel kampanyasından yararlanmak isteyenlerin belirli şartları karşılamaları gerekmektedir. Kampanyaya katılmak için öncelikle Akbank müşterisi olmanız gerekmektedir. Eğer Akbank müşterisi değilseniz, hesap açtırabilir veya bankanın internet bankacılığı hizmetini kullanarak müşteri olabilirsiniz. Kampanyadan faydalanmak için Akbank'ın mobil uygulamasını indirerek veya internet bankacılığı üzerinden hızlıca başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR