IBAN numarasına yatacak: TC kimlik son rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 olanlara 44000 TL ödenecek!

IBAN numarasına yatacak: TC kimlik son rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 olanlara 44000 TL ödenecek!

IBAN numarasına yatacak: TC kimlik son rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 olanlara 44000 TL ödenecek!
Yayın Tarihi: 24.06.2023 23:36:00

Bankacılık sektöründen vatandaşlar için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. 44.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara müjde olarak kabul edilebilecek yeni bir uygulama başlatıldı. Belirlenen şartlar çerçevesinde bireysel tüketici kredisi kullanmak isteyenler, Akbank ve Denizbank aracılığıyla bu kredilere başvuru yapabiliyorlar. Bu hızlı kredi başvurusu, hesaplarınıza sadece 5 dakika içerisinde sonuçlandırılıyor.

Akbank'tan SMS İle Bireysel Tüketici Kredisi

Akbank, müşterilerine, cep telefonları üzerinden SMS yoluyla hızlı kredi başvurusu yapma imkanı sağlıyor. Bu uygulama sayesinde müşteriler, bireysel tüketici kredisi kampanyasına hızlı bir şekilde dahil olabiliyorlar ve kredi başvuruları 5 dakika içinde sonuçlandırılıp hesaplarına aktarılıyor. SMS ile kredi başvurusu için "Kredi T.C Kimlik No" yazarak 4425 numarasına mesaj gönderilmesi gerekiyor.

Denizbank'tan Bireysel Tüketici Kredisi İmkanı

Denizbank ise müşterilerine bireysel tüketici kredisi fırsatı sunuyor. Denizbank'tan kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, cep telefonları üzerinden SMS yoluyla kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Bu uygulama sayesinde, aynı gün içinde hızlı ve kolay bir şekilde kredi kullanımı gerçekleştirilebiliyor. SMS ile kredi başvurusu için "Kredin T.C Kimlik No Doğum Tarihi" yazıp 3280 numarasına mesaj gönderilmesi yeterli oluyor.

IBAN'a Hızlı Ödeme: 44.000 TL Kredi Fırsatı

Bu yeni uygulamalar, vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak sağlıyor. Belirlenen şartları karşılayan herkes, ihtiyaç kredilerine başvuru yapabiliyor ve onay alan krediler, banka müşterilerinin hesaplarına hızlı bir şekilde aktarılıyor. 44.000 TL'ye kadar olan bu krediler, 36 ay vadeli olarak geri ödenebiliyor. Bu da vatandaşların finansal yükünü hafifletiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR