IBAN numarasına yeni ödeme: 7500 TL Tık diye yattı! Vatandaşlar hemen akın etti!

IBAN numarasına yeni ödeme: 7500 TL Tık diye yattı! Vatandaşlar hemen akın etti!

IBAN numarasına yeni ödeme: 7500 TL Tık diye yattı! Vatandaşlar hemen akın etti!
Yayın Tarihi: 10.10.2023 22:00:00

Son dakika kampanyalarıyla, Türkiye'deki TC vatandaşları artık sadece kimlik numaralarıyla ve IBAN numaralarına 7500 TL'yi hızlıca alabilirler. Acil nakit ihtiyacınız olduğunda, bankalardan anında kredi başvurusu yaparak sonuçları hemen öğrenebilirsiniz. Eğer kredi ihtiyacınız varsa, bu son dakika kampanyasına katılan bankalar aracılığıyla 36 ay vadeli 7500 TL'lik ihtiyaç kredisini kullanabilirsiniz. Kredi başvurularını yapmadan önce genellikle kredi notunu kontrol eden müşteriler için, kredi notunun 1100 ve üzeri olması gerekiyor.

7500 TL'lik ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenlerin belirli şartlara uymaları gerekmektedir. Kredi puanınızı öğrenmek için bankaların internet bankacılığı kullanılabileceği gibi Findeks Sitesi üzerinden de kredi notunuzu öğrenebilirsiniz.

Akbank üzerinden kredi kullanmak isteyenler için, kredi notu uygunsa bu krediyi banka şubelerinden veya internet bankacılığı üzerinden kolayca alabilirler. Kredi başvurusu sonucunu öğrenmek için "Kredi [boşluk] Kimlik Numaranızı" yazarak 44 25 numarasına SMS göndermek yeterli olacaktır. Onay alındığında, en yakın Akbank şubesine giderek kimlik belgenizle kredinizi anında kullanabilirsiniz. Akbank, 36 aya kadar vadeli krediler sunmaktadır ve 3 aylık erteleme seçeneği de bulunmaktadır. Ayrıca, internet bankacılığı kullanıcıları 7500 TL gibi düşük limitli krediyi şubeye gitmeden kolayca alabilirler.

TEB Bankası da 7500 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sağlayan bankalardan biridir. Kredi başvurusu yapmak isteyenler, uygun şartları sağladıklarında hızlı bir şekilde bu bankadan kredi alabilirler. TEB Bankası üzerinden 7500 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için kimlik numaranızı 44 66 numarasına SMS olarak gönderebilirsiniz. Onay mesajını aldığınızda, en yakın TEB Bankası şubesine gitmeden veya internet bankacılığı üzerinden kredinizi kullanabilirsiniz. TEB Bankası da 36 aya kadar vadeli krediler sunmaktadır ve faiz oranları kredi puanınıza göre belirlenir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR