IBAN numarasını kontrol edin: Bankadan sabah saatlerinde ödemeler yapılmaya başlandı!

IBAN numarasını kontrol edin: Bankadan sabah saatlerinde ödemeler yapılmaya başlandı!

IBAN numarasını kontrol edin: Bankadan sabah saatlerinde ödemeler yapılmaya başlandı!
Yayın Tarihi: 26.07.2023 09:17:00

Denizbank, müşterilerine sunduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Bu kampanya ile bireysel müşterilere özel ihtiyaç kredisi imkanı sunuluyor ve uygun şartlara sahip tüm vatandaşlar başvurdukları zaman ödemeleri yapılarak kredi veriliyor. Denizbank müşterisiyseniz, internet bankacılığı şifrenizi kullanarak Deniz Mobil uygulaması üzerinden kolayca kredi ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Denizbank ihtiyaç kredisi almak isteyen müşteriler, banka müşterisi olmaları durumunda internet üzerinden masrafsız ve gelir belgesiz olarak başvuru yapabiliyorlar. Banka, kendi kredi politikalarına göre, kredi notu 1400 ve üzerinde olan tüm bireysel müşterilere aynı gün içinde sonuç verecek ve onaylanan kredileri SMS ile bildirecektir. Onaylanan krediler istenirse müşterilerin kendi IBAN numaralarına gönderilecektir.

SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyenler "KREDIM TC Kimlik Numarası Doğum Tarihi (gün ay yıl)" şeklinde bir mesajı 32 80 numarasına göndererek başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru sonrasında kimlik numarası üzerinden kredi notu sorgulaması yapılır ve onaylanan krediler müşterilerin hesaplarına yatırılarak kullandırılır.

SMS haricinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan müşterilere de uygun faiz oranlarıyla ödeme kolaylıkları sağlanacak ve nakit kredi ödemeleri hesaplara hızlıca yatırılacak, aynı gün içinde krediler banka şubeleri tarafından kullanıma açılacaktır. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen müşteriler, uygun kredi politikaları sayesinde şubelere gitmeden hızlı bir şekilde başvurularını yapabilmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR