İhale Yoluyla Ucuz Fiyata Arsa Sahibi Olma Fırsatı Başladı

İhale Yoluyla Ucuz Fiyata Arsa Sahibi Olma Fırsatı Başladı

İhale Yoluyla Ucuz Fiyata Arsa Sahibi Olma Fırsatı Başladı
Yayın Tarihi: 12.06.2023 13:31:00

Son dakika haberine göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Milli Emlak Müdürlüğü tarafından düzenlenen uygun fiyatlı arsa satışları devam ediyor. İhale yöntemiyle gerçekleşecek olan yeni bir arsa satışı duyuruldu ve ilgili ilanlar paylaşıldı. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Müdürlüğü, Uygun Fiyatlı Arsa Satışlarıyla Yatırımcıları Sevindiriyor

Yatırımcıların ilgisini çeken uygun fiyatlı arsa satışları, ihale yöntemiyle gerçekleştirilmektedir. Milli Emlak Genel Müdürlüğü ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından paylaşılan ilanlarda yer alan arsalar, ihaleyle satışa sunulmaktadır.

İlan detaylarına göre, Mardin'de yer alan 4 arsa ihale yöntemiyle satışa sunulacaktır. İlanlarda belirtilen bilgilere göre, arsaların uygun fiyatlarla satılacağı bildirilmiştir.

Uygun fiyatlı arsaların sahibi olmak isteyen bireyler, Mardin Milli Emlak Müdürlüğü veya Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'ne arsa teklifinde bulunmalıdır.

İhale için belirlenen şartlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Milli Emlak Müdürlüğü tarafından açıklanmıştır. İhale, 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile gerçekleştirilecektir.

İhale saat ve tarihi, Mardin Milli Emlak Müdürlüğü ve Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından belirlenerek kamuoyuna duyurulacaktır.

İhaleye katılmak isteyenlerin tekliflerini ve istenilen belgeleri 2886 sayılı Kanunun 37. ve 38. maddelerinde belirtilen şartlara uygun bir şekilde sunmaları gerekmektedir. Belgelerin, kanunlar ve prosedürlere uygun olarak hazırlanması ve ihale saatine kadar teslim edilmesi önemlidir. Teklif mektubu ise iadeli taahhütlü posta yoluyla gerçekleştirilmelidir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR